arda24142

Becerikli
Eskiden hep Windows 10 kullanırdım, çok da memnundum. 11 pek içime sinmedi. Ne kurabilirim, tavsiyeleriniz nedir? Ve driver olarak aygıt yöneticisindeki eksikler harici güncellemeye gerek var mı? Ekran kartının driver'ı ne kurulmalı 4070 Super için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden hep Windows 10 kullanırdım, çok da memnundum. 11 pek içime sinmedi. Ne kurabilirim, tavsiyeleriniz nedir? Ve driver olarak aygıt yöneticisindeki eksikler harici güncellemeye gerek var mı? Ekran kartının Driver'ı ne kurulmalı 4070 Super için?

Windows 10 Pro + ESU bypass kullanabilir ya da Windows 10 LTSC 2021 veya Windows 10 IoT LTSC 2021 sürümlerini kurabilirsiniz. RTX 4070 Super için sürücü önerisi konusuna gelirsek; uyumlu sürücüleri tek tek deneyimleyerek size en uygun olanı bulabilirsiniz ancak tercihiniz her zaman en güncel sürücüden yana olsun. Oyun tarafında Linux tabanlı bir işletim sistemi denemek isterseniz Nobara Linux ve CachyOS seçenekleriniz arasında olabilir. Özellikle CachyOS'i öneririm ancak güncel olan herhangi bir Linux dağıtımı da işinizi fazlasıyla görecektir.

Windows 11. cihazından tam performans alacaksan 11 kuracaksın. Nesi içine sinmedi?

Windows 10'daki akıcılık yok gibi geliyor bana.

Windows 10 Pro + ESU bypass kullanabilir ya da Windows 10 LTSC 2021 veya Windows 10 IoT LTSC 2021 sürümlerini kurabilirsiniz. RTX 4070 Super için sürücü önerisi konusuna gelirsek; uyumlu sürücüleri tek tek deneyimleyerek size en uygun olanı bulabilirsiniz ancak tercihiniz her zaman en güncel sürücüden yana olsun. Oyun tarafında Linux tabanlı bir işletim sistemi denemek isterseniz Nobara Linux ve CachyOS seçenekleriniz arasında olabilir. Özellikle CachyOS'i öneririm ancak güncel olan herhangi bir Linux dağıtımı da işinizi fazlasıyla görecektir.

Linux'da NVIDIA'da çok iyi çalışmıyor diyorlar o yüzden bulaşmam 2021 LTSC güzel fikir gibi ama FACEIT açarmıki.