Oyun içinde yazı yazarken internet gidiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dzeko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    internet oyun
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Merhaba. Sorunumu şöyle açıklayayım: Herhangi bir online oyun oynarken pingim normal olmasına rağmen, oyun içinde bir şey yazdığım an ya da yazmaya başladığım an internetim kesiliyor. PC'de kesiliyor, yani oyunla ilgili bir problem değil; tüm oyunlarda bu sorunu yaşıyorum, ve bu sorunu bir süredir yaşıyorum. Ya da pingim ciddi miktarda anlık olarak artıyor, sonra yazı yazmayı bırakınca normale dönüyor. İlk kez bu tarz bir sorunla karşılaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Antivirüs programı varsa kapatmayı ya da DNS değiştirmeyi deneyebilrisin, denedikten sonra gelişmeleri yaz lütfen.

Klavye sürücünüz güncel değilse veya uyumsuzluk gösteriyorsa, bu tür problemlere yol açabilir. Güvenlik yazılımınız, yazılı yazma işlemini yanlışlıkla zararlı bir faaliyet olarak algılayıp internet bağlantınızı kesiyor veya sınırlıyor olabilir. PC'nizin ağ kartı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. Oyun oynarken metin yazdığınızda arka planda çalışan ve ağ kaynaklarını tüketen başka uygulamalar olabilir. Görev Yöneticisi'ni kullanarak bu uygulamaları belirleyin ve gereksiz olanları kapatın. Modem veya router'ınızda belirli uygulamalara öncelik veren veya trafiği sınırlayan herhangi bir QoS (Service Quality) ayarı olup olmadığını kontrol edin. Bu ayarlar, yazı yazdığınızda bağlantınızın kesilmesine veya yavaşlamasına neden olabilir. Wi-Fi üzerinden bağlanıyorsanız, kablolu bir bağlantıya geçmek sorunu çözebilir. Wi-Fi, çeşitli nedenlerle kararsız olabilir ve oyun sırasında yazı yazarken yaşadığınız sorunları tetikleyebilir.

Klavye kısayoluna herhangi bir tuş atamış olabilir misiniz yanlışlıkla? Ayarlardan ağ ve İnternet kısmını bir kontrol edin, belki bir şeyler bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…