Arkadaşlar şu ana kadar tüm oyunlarımı orijinal oynadım fakat bu aralar oyun alacak bütçem yok. Eğer sorun olmayacaksa size bunu sormak isterim. Oyun İndir VIP isimli site güvenilir mi? Arkadaşım bana kurulum adımlarını gösterdi ve The Last of Us Part 2 indiriyorum. Sıkıntı yaratır mı? Windows Defender'ı sadece WinRAR ve Internet Download Manager yüklerken kapattım. Oyunun kendisini indirirken böyle bir şey yapmadım. Ama içimde bir korku var hala. Eğer şu an silmeye kalkışırsam tam olarak nasıl silebilirim?
Aslında Oyun İndir VIP yerine Dodi ve FitGirl gibi daha güvenilir repack sitelerine başvurabilirsiniz. Eskiden olsa kızardım, cevap bile vermezdim. Ancak günümüzde insanlar eğlenmek için oturduğu yerden 2k para harcaması gerekmesi yüzünden anlayışla karşılıyorum.
Aslında Oyun İndir VIP yerine Dodi ve FitGirl gibi daha güvenilir repack sitelerine başvurabilirsiniz. Eskiden olsa kızardım, cevap bile vermezdim. Ancak günümüzde insanlar eğlenmek için oturduğu yerden 2K para harcaması gerekmesi yüzünden anlayışla karşılıyorum.
Yok hocam Last of Us değil. Dead by day light oynuyorum arkada indirme dosyası açık dedim acaba ondan kaynaklı bir kasma tarzı bir şey mi oluyor veya hani zararlı bir yazılım falan mı girdi diye de. Sanırım ben öyle hissettim. O zaman bunu indirmem de sakınca olmayacaktır öyle mi?
Yok hocam Last of Us değil. Dead by day light oynuyorum arkada indirme dosyası açık dedim acaba ondan kaynaklı bir kasma tarzı bir şey mi oluyor veya hani zararlı bir yazılım falan mı girdi diye de. Sanırım ben öyle hissettim. O zaman bunu indirmem de sakınca olmayacaktır öyle mi?
Hocam repack sizin işlemcinizi ve raminizi sınırlama yapmadıysanız kullanabildiği kadar kullanıyor. O nedenle işlemci %100 yükte kasma yapar normaldir.