Steam Oyun indirirken disk kullanımı 0’a düşüyor ve indirme 2-3 KB/s oluyor

FurkanV

Üyecik
Sorunu çok uzun zamandır yaşıyorum. Steam'i kapatıp açınca düzeliyor ancak internet hızım düşük, 16 Mbps. İnternet hızımın düşük olmasından dolayı oyunların indirilmesi çok uzun sürüyor. Genellikle oyunları gece bırakıp sabah kontrol ediyorum, ancak 4-5 GB zor inmiş oluyor. @Recep Baltaş abi bu sorunu senden başkası çözemez sanırım bir yardım et kimse çözemedi.

Son düzenleme:
Hızın 16 Mbps olduğu için ve son 2 aydır olduğu için ben de internet sorunu diyorum. Gece indirmeye bıraktığında muhtemelen bağlantın kopup kopup bağlanıyor. Zaten 16 Mbps hızda SSD'nin yazma hızı %1'de falan çalışır... ISS'yi aramanda fayda var.

VDSL yok mu bölgende?

O zaman ISS'yi arayıp kopma sorunu var diyeceksin emin olduktan sonra. Eğer modeminde log tutma özelliği varsa, ki vardır diye düşünüyorum, modem arayüzüne girip kayıtlardan gece olan kopmaları görebilirsin. Ya da bir Steam indirmesi başlaıp kendin de gözlemleyebilirsin. İndirme aniden 0 olunca hat kopuyor olabilir. Kopmuyorsa da Wi-Fi hızı düşüyor olabilir.

O zaman ISS'yi arayıp kopma sorunu var diyeceksin emin olduktan sonra. Eğer modeminde log tutma özelliği varsa, ki vardır diye düşünüyorum, modem arayüzüne girip kayıtlardan gece olan kopmaları görebilirsin. Ya da bir Steam indirmesi başlaıp kendin de gözlemleyebilirsin. İndirme aniden 0 olunca hat kopuyor olabilir. Kopmuyorsa da Wi-Fi hızı düşüyor olabilir.

Aniden düşmüyor 16'dan yavaş yavaş düşüyor 10sn'de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt