noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 30 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar bu herkeste mi böyle? GTA 5 indirmeyi başlattığımdan beri uyku moduna geçmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025
2 23574 Becerikli Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 188 Beğeniler 140 30 Temmuz 2025 #2 Sorunun cevabını bilmiyorum fakat uyku moduna aldığınız vakit indirme işlemi duraklatılır, neden işlem devam ederken uyku moduna almak istiyorsunuz?
Sorunun cevabını bilmiyorum fakat uyku moduna aldığınız vakit indirme işlemi duraklatılır, neden işlem devam ederken uyku moduna almak istiyorsunuz?
LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 30 Temmuz 2025 #3 noonew dedi: Arkadaşlar bu herkeste mi böyle? GTA 5 indirmeyi başlattığımdan beri uyku moduna geçmedi. Genişletmek için tıkla... Galiba Steam veya Epic Games uyku moduna almayı erteliyor onun ayarı vardır.
noonew dedi: Arkadaşlar bu herkeste mi böyle? GTA 5 indirmeyi başlattığımdan beri uyku moduna geçmedi. Genişletmek için tıkla... Galiba Steam veya Epic Games uyku moduna almayı erteliyor onun ayarı vardır.
KS KS noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 30 Temmuz 2025 #4 23574 dedi: Sorunun cevabını bilmiyorum fakat uyku moduna aldığınız vakit indirme işlemi duraklatılır, neden işlem devam ederken uyku moduna almak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam normalde Steam'de böyle bir şey yoktu Epic'de tek oldu ondan zaten sorunu çözdüm indirmeyi duraklatinca kendi kendine uyku moduna geçti.
23574 dedi: Sorunun cevabını bilmiyorum fakat uyku moduna aldığınız vakit indirme işlemi duraklatılır, neden işlem devam ederken uyku moduna almak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam normalde Steam'de böyle bir şey yoktu Epic'de tek oldu ondan zaten sorunu çözdüm indirmeyi duraklatinca kendi kendine uyku moduna geçti.