Çözüldü Oyun indirirken MD-DL-0 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HADESS

Uzman
Birkaç hafta önce ev internetini değiştirdik ve bundan sonra Epic Games'te oyun indirememeye başladım. sürekli hata veriyor md-DL-0 diye bir hata. bir türlü çözemedim, eğer modemi yeniden başlatırsam çok kısa süre indiriyor sonra tekrar aynı hatayı veriyor. hesaba çıkış giriş vs. yaptım ama bir türlü olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Epic Games başlatıcısı'nı tamamen kapat.

C:\Users{username}\AppData\Local\EpicGamesLauncher\Saved\Config\Windows klasörüne git.

Metin düzenleyicide engine.ini dosyasını aç.
A. engine.ini dosyası yoksa, aynı konumdaki diğer. İni dosyalarından birini kopyalayın.
B. Dosyayı engine.ini olarak yeniden adlandırın.

4. dosyayı aşağıdaki satırı ekleyecek şekilde düzenleyin:
[Launcher]forcenonsslcdn = false.
Not: Dosyada true ise false olarak değiştirin. Eğer dosyada bu metin yoksa ekleyin.

5 dosyayı kaydedin.

6.Epic Games başlatıcısı'nı yeniden başlatmayı deneyin.

Epic Games başlatıcısı'nı tamamen kapat.

C:\Users{username}\AppData\Local\EpicGamesLauncher\Saved\Config\Windows klasörüne git.

Metin düzenleyicide engine.ini dosyasını aç.
A. engine.ini dosyası yoksa, aynı konumdaki diğer. İni dosyalarından birini kopyalayın.
B. Dosyayı engine.ini olarak yeniden adlandırın.

4. dosyayı aşağıdaki satırı ekleyecek şekilde düzenleyin:
[Launcher]forcenonsslcdn = false.
Not: Dosyada true ise false olarak değiştirin. Eğer dosyada bu metin yoksa ekleyin.

5 dosyayı kaydedin.

6.Epic Games başlatıcısı'nı yeniden başlatmayı deneyin.

Çözüm
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…