Oyun kulaklığı vs IEM kulaklık

Bütçe
2.000 TL
Yer
Cintra
2.000 TL bütçem mevcut. Bu bütçeyi AAA kalite oyunlar için iyi bir kulaklık almaya harcamak istiyorum. Bir türlü IEM ve oyun kulaklıkları arasında bir seçim yapamadım. Pek kafamı sıkan bir şey istemiyorum. Kulak içi tercihim kısacası. Fakat gerçekten fark ediyorsa kulak üstü alırım.

Not: IEM kulaklığımı controller'ıma takacağım. Bu sebeple 3.5 mm kablo olmak zorunlu. Ayrıca oyun kulaklığının da BT'li olması zorunlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçedeki kablosuz kulaklıklar çöp. IEM daha mantıklı.
Önerim.

Kefine Loric veya Kiwi Ears Belle de alabilirsin. Warm tuning AAA oyunlar için uygun

Tangzu'ya genelde müzik için iyi demişler. Oyun açısından kötülemiş çoğu kişi. Bi de Xbox gamepad'e taktığımda ses konusunda sorun yaşar mıyım? Reddit postunun birinde sesin kötü geleceğini söylemiş biri.

Oyun açısından kim kötülemiş, hibrit bir IEM iki konuda da iyi fazlasıyla. Xbox'ta da sorun yaşamazsın kullandım bizzat.

Oyun açısından kim kötülemiş, hibrit bir IEM iki konuda da iyi fazlasıyla. Xbox'ta da sorun yaşamazsın kullandım bizzat.
Farklı forum ve reddit postlarındaki konularda. Hep bass olarak övüp dip ses sorunu yaşatabileceklerini anlatmışlar. Jade modelini övmüşler genelde.

Oyun dediğin rekabetçi oyun. 3a oyunda ayak sesi kasmayacağına göre, bassların biraz vurgulu olması immersionı artıracaktır. Öylesine önermiyoruz emin olabilirsin

Oyun acisindan kotu degil. Kendim kullandim. Gamepad'deki ses kalitesini bilmiyorum ancak Apple dongle ile iyi calisiyor PC'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…