Ben HD7 kullanmadım hocam klon da kabul etmiyorum Allah'a emanet. Hadi tokatlamıyor olsun sorun yok, sonuç değişmiyor zaten. Hikayeli oyunda daha iyi atmosfer daha iyi sahne genişliği alacak mı alacak, daha gerçekçi ses alacak mı alacak. Konu burada kapanıyor zaten konu sahibinin istediği bu çünkü. Ve ayrıca bunun çözünürlüğü iyi değil de tangzunun nasıl iyi oluyor çözemedim.
Birebir yaşadığımı anlatıyorum, superluxta yaprak uçuşunu gerçek sanıyorsam IEM'de bunun ucundan bile geçmeyen bir gerçeklik sahne varsa. Evet IEM'in sahnesi yok. Ve dediğine göre bu klonun sahnesinden etkilenmemek gerekiyor. E öyleyse daha kötü sahnesi olan tangzu direkt çöp durumuna geliyor, konu sahibi ne diye alsın?
@Trina hocam sen beni sinirden delirtiyorsun o yüzden uzatmak istemiyorum.
@Geraltın kılıcı iki kulaklık da alınır hocam, dediğim gibi atmosfer olarak falan net olarak superlux daha önde zaten. Ama onun dışında tangzu da memnun eder, tabii karışık şarkılar dinlemiyorsan. Yani seslerin birbirine binebileceği anlarda tangzu kötü evet. Rahatlık olarak da superlux çok rahat bir kulaklık değil, malzeme olarak da çok iyi değil ve mikrofonu da yok. Yani sadece ses odaklı bir model. Rahatlık gibi konularda da tangzu önde mesela. Seslerin ayrımı konusunda falan da dediğim gibi superlux yine bariz iyi. Tangzu kötü o konuda, sesler birbirine girebiliyor karışık ses olduğu anlarda. En büyük eksisi bu bence zaten ama oyunda çok fark edeceğini sanmıyorum. Eksiler artılar böyle işte, kafana göre seçebilirsin.
@Trina sen de beni sinir etmeye çalışma hocam, ikisinin de eksisi artısı belli. Bana göre artısı çok var ve tokatlıyor, sana göre artıları önemli değildir mesela, ben ne yapayım ona.