Oyun kulaklığı vs IEM kulaklık

Bütçe
2.000 TL
Sen bass seviyorsun demedim ben. Empedansı iyi eşleyemezsen ne yaşarsın onu söyledim. Bu senin hangi "profili" sevdiğinle alakalı bir şey değil direkt fizik

Sen bass seviyorsun demedim ben. Empedansı iyi eşleyemezsen ne yaşarsın onu söyledim. Bu senin hangi "profili" sevdiğinle alakalı bir şey değil direkt fizik

Tamam hocam demek ki fizik kuralları gerçek değilmiş, boşuna mı o kadar interstellar izledik. Farklı empedansa sahip kulaklıklarla denedim işte bass hissetmedim hiç.

Tamam hocam demek ki fizik kuralları gerçek değilmiş, boşuna mı o kadar interstellar izledik. Farklı empedansa sahip kulaklıklarla denedim işte bass hissetmedim hiç.
Ne mutlu sana Immersiona dair söylediğim şeylere cevap vermedin bu arada. Konu sahibi arkadaş sürükleyicilik-gerçekçilikten uzak triple a oynamak istiyorsa superlux alabilir tabii, yaprakların yerini çok iyi tespit eder (yalnızca yatay sağ-sol eksende)

Hocam ben seni seviyorum, sinirleniyorum da bir yandan. Yani söyleyeceğimi söyledim ben zaten, cevap verip vermemek bir şeyi değiştirmiyor. Ayrıca superluxta da bass sıfır değil zaten, sürükleyicilik falan gitmiyor yani.

Bu bütçede IEM kulaklık almak mantıklı ama ben olsam bütçesi 3-4.000TL'ye çıkartıp Kulaküstü alırdım. Sahne genişliği ve bass eksikliğinden dolayı...

Sen 'başlattın' o yüzden, cevap vermeni beklerdim en azından... Nova 3 mü superlux mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…