Oyun odasına 2 sistemli masa önerisi

Valerys

Becerikli
Merhaba, kasalar masanın üzerinde içi gözükecek şekilde kullanımı ve görsel açıdan rahat olarak hangi ölçülerde/şekilde masa almalıyım/yaptırmalıyım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Kasalar: Corsair 7000X.
Monitörler 34 inç.

Oda ölçüleriniz ve yerleştireceğiniz taraf nasıl bir kısım onu bilmeden önermek zor olabilir görsel ve ölçü paylaşabilirseniz daha rahat tavsiye alabilirsiniz.

İfadeler: 29
Ikea'dan tercihine göre iki tane al yanyana koy. Ortaya veya yanlara keson da olabilir. Alex grubu ideal. Odanın ölçüsüne göre bulabilirsin.

Oda yaklaşık 30m2, Düz şekilde koyabilirim L değil. Kasa ve monitörlerin ölçüsüne göre 2.50-2.70 60-70 cm en gibi yeter diyorum ama daha öncesinde 2 sistemi tek bir masa veya 2 masa yan yana toplamadığım için sıkışık olur mu nasıl olur kestiremiyorum göz kararı.

Kablolama işini güzel yaparsan kötü gözükmez ama 2 masa almak daha mantıklı sebebi taşınır vb durum yaşanırsa sığmadığında masayı değiştirmek zorunda kalmazsın ben böyle bir şey kullanıyorum istersen bir bak kablolama konusunda bayağı iyi oluyor fiyat olarak muadillerine de bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…