2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 14 Ekim 2025 #11 Eagles dedi: Son bir soru daha sorayım. Deluxe Edition alayım mı daha sonra? Gerek var mı? Düz sürümü aldım şayet. Çok ekstra yoksa almayayım Deluxe Edition yükseltmesi. Teşekkür ettim. Genişletmek için tıkla... Yani sadece kozmetik geliyor, bir de müzik paketi. Bence normal halinden devam et hocam.
Eagles dedi: Son bir soru daha sorayım. Deluxe Edition alayım mı daha sonra? Gerek var mı? Düz sürümü aldım şayet. Çok ekstra yoksa almayayım Deluxe Edition yükseltmesi. Teşekkür ettim. Genişletmek için tıkla... Yani sadece kozmetik geliyor, bir de müzik paketi. Bence normal halinden devam et hocam.
KS KS Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.417 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.492 Yer Kocaeli 14 Ekim 2025 #12 27294 dedi: Yani sadece kozmetik geliyor, bir de müzik paketi. Bence normal halinden devam et hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim, seni de yorduk biraz. Unutmuştum sormayı. Dediğin gibi düz şekilde devam ediyorum.
27294 dedi: Yani sadece kozmetik geliyor, bir de müzik paketi. Bence normal halinden devam et hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim, seni de yorduk biraz. Unutmuştum sormayı. Dediğin gibi düz şekilde devam ediyorum.
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 14 Ekim 2025 #13 Eagles dedi: Teşekkür ettim, seni de yorduk biraz. Unutmuştum sormayı. Dediğin gibi düz şekilde devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne demek, iyi oyunlar...
Eagles dedi: Teşekkür ettim, seni de yorduk biraz. Unutmuştum sormayı. Dediğin gibi düz şekilde devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne demek, iyi oyunlar...