KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.706 Çözümler 9 Beğeniler 2.664 Yer KKTC | Gazimağusa Pazar 18:09 #21 Koneko Toujou dedi: Ben de öyle diyorum. Sonra bayonetta gibi bir güzellik çıktı karşıma. Kalbimdeki h&s kilidini öpücük atarak açtı. Sırf 2. oyununu emülatörden iyi oynayabilmek için oyun kolu aldım. Eki Görüntüle 253952 Genişletmek için tıkla... Bayonetta'dan uzak durayım mı durmayayım mı? Anlamadım.
Koneko Toujou dedi: Ben de öyle diyorum. Sonra bayonetta gibi bir güzellik çıktı karşıma. Kalbimdeki h&s kilidini öpücük atarak açtı. Sırf 2. oyununu emülatörden iyi oynayabilmek için oyun kolu aldım. Eki Görüntüle 253952 Genişletmek için tıkla... Bayonetta'dan uzak durayım mı durmayayım mı? Anlamadım.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi Pazar 18:10 #22 Ethem Efe dedi: Bayonetta'dan uzak durayım mı durmayayım mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani bana kalırsa oyna oynattır. Kendin oynadıktan sonra çevrene de bahset böyle bir oyundan
Ethem Efe dedi: Bayonetta'dan uzak durayım mı durmayayım mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani bana kalırsa oyna oynattır. Kendin oynadıktan sonra çevrene de bahset böyle bir oyundan
Telefonunu Çıkra Başarılı Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1.619 Makaleler 10 Çözümler 4 Beğeniler 2.088 Pazar 18:11 #23 Ori and the will of the wisps ve blind forest. Yıl başı gibi Dredge bitirmiştim. Tek seferlik güzel bir deneyimdi. (Kesin oynadın)
Ori and the will of the wisps ve blind forest. Yıl başı gibi Dredge bitirmiştim. Tek seferlik güzel bir deneyimdi. (Kesin oynadın)
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.706 Çözümler 9 Beğeniler 2.664 Yer KKTC | Gazimağusa Pazar 18:11 #24 Telefonunu Çıkra dedi: Ori and the will of the wisps ve blind forest. Yıl başı gibi Dredge bitirmiştim. Tek seferlik güzel bir deneyimdi. (Kesin oynadın) Genişletmek için tıkla... Ori serisini bitirdim. Dredge'e şans verdim ancak fazla karışık geldi, bir kez daha şans veririm belki.
Telefonunu Çıkra dedi: Ori and the will of the wisps ve blind forest. Yıl başı gibi Dredge bitirmiştim. Tek seferlik güzel bir deneyimdi. (Kesin oynadın) Genişletmek için tıkla... Ori serisini bitirdim. Dredge'e şans verdim ancak fazla karışık geldi, bir kez daha şans veririm belki.
D dmgj Gelişen Katılım 24 Mayıs 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 3 Pazar 18:32 #25 Alien Isolation , Max Payne.
T Techeren Çalışkan Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 72 Çözümler 2 Beğeniler 40 Pazar 18:37 #26 Yakuzayı dene hocam.Remasteredları var.
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.427 Çözümler 12 Beğeniler 5.499 Pazar 19:46 #27 Project Cars'lar vardı, bitirdiler seriyi. Forza Motorsport meh. Grid Legends fena değil. RPCS3 ile Gran Turismo 5, PCSX2 Gran Turismo 4 Spec 2 modu oynayabilirsin.
Project Cars'lar vardı, bitirdiler seriyi. Forza Motorsport meh. Grid Legends fena değil. RPCS3 ile Gran Turismo 5, PCSX2 Gran Turismo 4 Spec 2 modu oynayabilirsin.