Oyun oynamanın yaşı olmaz. Ve neden saçma olsun eğleniyorsun keyif alıyorsun. Hatta arkadaşlarınlada oynarsın güzel güzel vakit geçirirsin. Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bununda şeyini çıkarmamak lazım.
Oyun oynamanın yaşı olmaz. Ve neden saçma olsun eğleniyorsun keyif alıyorsun. Hatta arkadaşlarınlada oynarsın güzel güzel vakit geçirirsin. Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bununda şeyini çıkarmamak lazım.
Fikirleri değişmiştir ya da büyüdükleri için artık saçma geliyor olabilir. Büyüdükçe sorumluluk artar. Onlarda o kadar şeyin arasında oyun oynamanın sçama olduğunu düşünüyordur. Herkesin fikri kendine.
Fikirleri değişmiştir ya da büyüdükleri için artık saçma geliyor olabilir. Büyüdükçe sorumluluk artar. Onlarda o kadar şeyin arasında oyun oynamanın sçama olduğunu düşünüyordur. Herkesin fikri kendine.
Gerçek hayatım oyun kadar eğlenceli değil. Şu anlık oyunlar benim dostum. Deli gibi sosyal bir çevrem olsaydı ben oyun oynamazdım. Kişiden kişiye değişir ama şunu net söylerim ki, saçma değil.
Film gurmesi bir arkadaşım sormuştu bu soruyu bana, hiç sinirlenmeden çok güzel bir cevap vermiştim.
Yeri geldi antik Yunanistan'da Misthios olduk, gizemli bir tarikatın peşine düştük. Yeri geldi canavarları avlamak için kontratlar topladık, mutasyonlarla güçlendik. Yeri geldi yanlış bir deney sonucu dünyayı mahvedip kurtarmaya çalışan bir fizik profesörünü canlandırdık. Yeri geldi kıyamet sonrası bir teknolojik tesisin içinde portal silahıyla bizi öldürmek isteyen iki manyak makineyle çarpıştık.
Tüm bu maceraları izlemekle kalmadık, biz yönlendirdik. O yüzden oyun oynamak bize yüzlerce farklı hikaye ve hayat gösterdi. Tabii ki de saçma değil.
Hani oyun oynamayan birisine göre yaptığımız şeyler "işte klavye var, fare var, yönlendiriyorsunuz ateş ediyorsunuz yürüyorsunuz veya koşuyorsunuz." zannediyor da öyle değil. Bu arada belki linçlenirim ama sadece online oyun oynayanların oyuncu falan olduğunu düşünmüyorum. Gerçek oyun deneyimi hikayeli oyunlardadır.