Oyun oynarken öfke kontrolü nasıl yapılır?

GTR

Başarılı
Yer
Manisa
Merhaba. Oyun oynarken sürekli tilt oluyorum. Offline bir oyun bile olsa ölünce her şeye küfredip bir yerlere vurmaya başlıyorum. Evde kimse olmadığı için de bağırıyorum falan kaç yıldır böyle mesela CS'de her öldüğümde ya öldürene ya da Valve'a sövüyorum hep. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Yaşın kaç bilmiyorum fakat bana büyüdükçe o farkındalık kendiliğinden yüklendi. Tavsiye olarak kaybetmenin de doğal bir durum olduğunu düşünebilirsin. Kimse yenilmez değil kimisi bazı konularda yetenekli kimisi yeteneksiz. Eğer başarısız olunursa bunu da kabul etmek lazım. Hem eğlenelim diye oynuyoruz, sırf bu yüzden uzun süredir Escape from Tarkov oynamıyorum Hem bu oyunda yeteneksizim hem çok stres oluyorum gerçekte savaşsam aynı seviyede strese girerim herhalde

Ek olarak arada sinirlenmek te doğal dozunu kaçırmadıkça.

İşte hocam ben aşırı sinirleniyorum nasıl düzeltebilirim onu arıyorum.

Tavsiye olarak yapabileceğin şeyleri yazdım mentaliteni değişmen lazım gibisinden, benim yaşım büyüdükçe değişen şey aslında buydu olaya bakışım. Nasıl düzelteceğin konusunda tavsiyeden başka elimizden bir şey gelmez. Eğer psikolojik bir sebebi olduğundan şüpheleniyorsan arkadaşın dediği gibi, bir doktor ile konuşup eğer doktor önerirse sakinleştirici veya psikolojik ilaç alabilirsin. Bunların dışında yapabileceği pek bir seçeneğin de yok gibi.
Sadece sanal ortamda böyleysen bu da iyi bir şey belki stresini böyle atıyorsundur.

İfadeler: GTR
Online oyunları bırakalı tam 4 sene oldu LoL ve CS oynarkende böyle sorunum vardı şu an sadece PS ve PC de tamamen hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum oyun zevkim çok arttı böylece eskiden resmen oyundan zevk almıyormuşum onu fark ettim.

Küfür etmek normal bence. Malına zarar veriyorsan kötü. Ben de öldürene küfür ederim. Öldürülünce küfür etmeyi bırakmak istiyorsan ağzını kapatacaksın yani.

İfadeler: GTR
Küfür etmek normal bence. Malına zarar veriyorsan kötü. Ben de öldürene küfür ederim. Öldürülünce küfür etmeyi bırakmak istiyorsan ağzını kapatacaksın yani.

Benim sorun ettiğim küfür değil mala zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…