Oyun oynarken UPS ses çıkartıyor ve PC kapanması

Yer
İstanbul
CS 2 oynarken, sisteme bağlı UPS ses çıkartıp PC kapandı. Bu neden olmuş olabilir? UPS'in, akü şarjı falan mı kalmamış olabilir nedir?

UPS; Makelsan Lion 850VA
PSU; Aerocool KCAS 600W

PC;
AMD Ryzen 5 5600
RX 6600XT
2x8 16 GB 3200MHz Corsair RAM
MSI B450 A-PRO Anakart
XPG S40G 256 GB M.2
Samsung 870 EVO 500GB SSD
WD Blue 500GB HDD

Elinizdeki UPS toplamda 500W kadar güç verebilir. VA ve Watt birbirinden farklı güç birimidir. Line İnteraktif modellerde 0,6 ile çarpılarak Watt değeri bulunabilir. Bir de dediğiniz gibi akü iyice zayıf olabilir.

Elinizdeki UPS toplamda 500W kadar güç verebilir. VA ve Watt birbirinden farklı güç birimidir? Line İnteraktif modellerde 0,6 ile çarpılarak Watt değeri bulunabilir. Bir de dediğiniz gibi akü iyice zayıf olabilir.

PC'yi UPS'e bağlamadan şarj etsem aküsü dolar mı peki?

Elinizdeki UPS toplamda 500W kadar güç verebilir. VA ve Watt birbirinden farklı güç birimidir? Line İnteraktif modellerde 0,6 ile çarpılarak Watt değeri bulunabilir. Bir de dediğiniz gibi akü iyice zayıf olabilir.

Ya da bu UPS'e şu aküyü alsam iyi olur mu?

N11'den 12v 9ah-amper Kuru Agm Orbus Akü UPS Güç Kaynağı Pilsan seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Son düzenleme:
Linkteki akü de olur. Akü sağlam değilse alabilirsiniz. UPS'i TV gibi düşük güç çeken cihazlarda da deneyebilirsiniz. Onları bile açık tutamazsa muhtemelen bitiktir.

Linkteki akü de olur. Akü sağlam değilse alabilirsiniz. UPS'i TV gibi düşük güç çeken cihazlarda da deneyebilirsiniz. Onları bile açık tutamazsa muhtemelen bitiktir.

Hocam UPS'in arkasındaki PC Power kablosunu çıkarttım ve UPS arkasındaki bütün prizler boş olacak şekilde beklettim biraz şarj ve on konumunda. Ama biraz önce ses seda yokken, UPS kendi kendine dıt dıt ötmeye başladı ve aynı anda çıtır çıtır sesler geldi. Bu ilk defa rastgeldiğim bir şey diyebilirim.
Sanırım içindeki Akü'nün eli kulağında.
Yeni akü aldığımda, bunu elektrikçi takabilir mi cihazın içine peki? Ben risk almak istemiyorum bu konuda çünkü.

Önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…