Elinizdeki UPS toplamda 500W kadar güç verebilir. VA ve Watt birbirinden farklı güç birimidir. Line İnteraktif modellerde 0,6 ile çarpılarak Watt değeri bulunabilir. Bir de dediğiniz gibi akü iyice zayıf olabilir.
Elinizdeki UPS toplamda 500W kadar güç verebilir. VA ve Watt birbirinden farklı güç birimidir? Line İnteraktif modellerde 0,6 ile çarpılarak Watt değeri bulunabilir. Bir de dediğiniz gibi akü iyice zayıf olabilir.
Elinizdeki UPS toplamda 500W kadar güç verebilir. VA ve Watt birbirinden farklı güç birimidir? Line İnteraktif modellerde 0,6 ile çarpılarak Watt değeri bulunabilir. Bir de dediğiniz gibi akü iyice zayıf olabilir.
12v 9ah-amper Kuru Agm Orbus Akü Ups Güç Kaynağı Pilsan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Linkteki akü de olur. Akü sağlam değilse alabilirsiniz. UPS'i TV gibi düşük güç çeken cihazlarda da deneyebilirsiniz. Onları bile açık tutamazsa muhtemelen bitiktir.
Linkteki akü de olur. Akü sağlam değilse alabilirsiniz. UPS'i TV gibi düşük güç çeken cihazlarda da deneyebilirsiniz. Onları bile açık tutamazsa muhtemelen bitiktir.
Hocam UPS'in arkasındaki PC Power kablosunu çıkarttım ve UPS arkasındaki bütün prizler boş olacak şekilde beklettim biraz şarj ve on konumunda. Ama biraz önce ses seda yokken, UPS kendi kendine dıt dıt ötmeye başladı ve aynı anda çıtır çıtır sesler geldi. Bu ilk defa rastgeldiğim bir şey diyebilirim.
Sanırım içindeki Akü'nün eli kulağında.
Yeni akü aldığımda, bunu elektrikçi takabilir mi cihazın içine peki? Ben risk almak istemiyorum bu konuda çünkü.