Oyun oynayanların genelde işsiz kişiler olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18373
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 472
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten oyuna işten kafamı dağıtmak için giriyorum yaşım 29. Toplantım bile varsa önemli kafamı boşaltmak için oyuna girerim ve oyunda hayatta işimle ilgili konuşmak istemem.

Yok hocam biz onlara göre hepimiz asosyal insanız (!). Sonuna kadar haklısınız. Gece sersemliği sebebiyle konuyu belki biraz yanlış anladık ancak genelde işsiz demesi ve geleceği umursamayan demesi tuhaf geldi. Bence böyle bir konu açmak için oyunlara sürekli dediği gibi kişilerin gelmesi gerekiyor. Bu biraz girdiği saatle alakalı olabilir. Mesela gündüz 14:00 ve 16:00 hep okul çıkışı gelen çocukların oyuna daldığı saat. Mesela aynı oyuna gece girse biraz daha sesi tok para basan fazla oynamayı bilmeyen tiplerin ağırlıklı geldiğini kendi de fark edecektir.

Alakasız genelleme olmuş. Kime göre neye göre işsiz kişiler? Kaynağı ne bu iddianın? Madalyonun diğer yüzü de var: İşinden arta kalan zamanlarında hikayeli oyunlar oynayanlar da var. Hepsi profesör ve saygın iş adamı oluyor bu bağlamda?

Son düzenleme:
İfadeler: 409
İşinden gücünden gelen adam 2 el oyun atar kapatır. Milletle çok tanışmaya muhabbet etmeye çok enerjisi olduğunu sanmıyorum.
O yüzden tanıştığın kişi "işsiz" oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…