umut.dll Becerikli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 224 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer Ankara 30 Kasım 2024 #1 Sizce hangisi oyunlardaki performans açısından daha iyi? Bana göre Iris Xe.
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.494 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.065 Yer İstanbul 30 Kasım 2024 #2 Tabii ki de Iris Xe.
KS KS umut.dll Becerikli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 224 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer Ankara 30 Kasım 2024 #3 0xraptoRwave dedi: Tabii ki de Iris Xe. Genişletmek için tıkla... Hocam peki UHD Graphics ile aralarında çok bir fark var mı? Yoksa hemen hemen aynı mı? Bunun hakkında bir bilginiz var mı?
0xraptoRwave dedi: Tabii ki de Iris Xe. Genişletmek için tıkla... Hocam peki UHD Graphics ile aralarında çok bir fark var mı? Yoksa hemen hemen aynı mı? Bunun hakkında bir bilginiz var mı?
1 11454 Uzman Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 15 Beğeniler 1.564 30 Kasım 2024 #4 Silinen üye dedi: Hocam peki UHD Graphics ile aralarında çok bir fark var mı? Yoksa hemen hemen aynı mı? Bunun hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Modelden modele değişir her UHD aynı değil ki. İşlemciye de bağlı bazı işlemcilerin grafik birimi daha güçlü.
Silinen üye dedi: Hocam peki UHD Graphics ile aralarında çok bir fark var mı? Yoksa hemen hemen aynı mı? Bunun hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Modelden modele değişir her UHD aynı değil ki. İşlemciye de bağlı bazı işlemcilerin grafik birimi daha güçlü.
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.494 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.065 Yer İstanbul 1 Aralık 2024 #5 Silinen üye dedi: Hocam peki UHD Graphics ile aralarında çok bir fark var mı? Yoksa hemen hemen aynı mı? Bunun hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Intel HD/UHD Graphics genelde işlemcinin içinde bulunan dahili grafik birimi. Iris Xe'nin çoğu kartı gaminge uygun. UHD ile küçük bazlı oyunları oynarsınız ama AAA'ya giremezsiniz öyle diyeyim. Oyun performansı olarak kesinlikle Iris Xe. 11454 dedi: Modelden modele değişir her UHD aynı değil ki. İşlemciye de bağlı bazı işlemcilerin grafik birimi daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil UHD'leri bilmiyorum ama oyun için çoğunlukla yetersiz kalmıyor muydu hocam?
Silinen üye dedi: Hocam peki UHD Graphics ile aralarında çok bir fark var mı? Yoksa hemen hemen aynı mı? Bunun hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Intel HD/UHD Graphics genelde işlemcinin içinde bulunan dahili grafik birimi. Iris Xe'nin çoğu kartı gaminge uygun. UHD ile küçük bazlı oyunları oynarsınız ama AAA'ya giremezsiniz öyle diyeyim. Oyun performansı olarak kesinlikle Iris Xe. 11454 dedi: Modelden modele değişir her UHD aynı değil ki. İşlemciye de bağlı bazı işlemcilerin grafik birimi daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil UHD'leri bilmiyorum ama oyun için çoğunlukla yetersiz kalmıyor muydu hocam?
1 11454 Uzman Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 15 Beğeniler 1.564 1 Aralık 2024 #6 0xraptoRwave dedi: Yeni nesil UHD'leri bilmiyorum ama oyun için çoğunlukla yetersiz kalmıyor muydu hocam? Genişletmek için tıkla... VRAM falan vererek performansı arttırabiliyorduk ama yetersiz kalıyordu tabi.
0xraptoRwave dedi: Yeni nesil UHD'leri bilmiyorum ama oyun için çoğunlukla yetersiz kalmıyor muydu hocam? Genişletmek için tıkla... VRAM falan vererek performansı arttırabiliyorduk ama yetersiz kalıyordu tabi.