Hayır çekmez yakın zamanda, en kötü 1-2 senesi var. O zaman da format atabilirsiniz zaten. En iyi temiz PC için 1 senede 1 temiz format önerirler. 2026'da çekmezler merak etmeyin. Çekse bile Windows 7'de olduğu gibi açığını bulup optimize ederler GitHub'da vs.
Giriş
Sisteminize hem Tiny11 hem de ReviOS nasıl kurulur, aynı anda ikisini nasıl kurarız, performansı nasıl arttırırız bundan detaylıca bahsedeceğim bu rehberde. Şimdiden vakit ayırıp okuduğunuz için, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Tiny11 Nasıl Kurulur?
İlk olarak en basitinden Tiny11 ISO dosyasını internetten bulup indiriyoruz. Bulamayan arkadaşlar için buradan Tiny11 ISO dosyasını indirebilirsiniz.
Klasik herkesin bildiği şekilde Rufus veya Ventoy aracılığı ile ISO dosyamızı USB belleğimize yazdırıyoruz ve stock, düz Windows'u nasıl...
Kendim çift Windows kullanıyorum. Birisi Windows 10 IoT Enterprise LTSC(2021) olarak oyunlarda kullanıyorum. Diğeri Windows 11 25H2 IoT Enterprise olarak günlük web gezintisi için kullanıyorum. Neden çift kullanıyorsun dersen, Windows 10 da tüm gereksiz işe yaramayan servisleri her şeyi kapattım. Oyun performansından cok memnunum. Sen Windows 11 de de aynısını yapabilirsin. Fakat Windows 11'e ciddi bir debloat gerekiyor.