LTSC falan çok denedim ve kullandım. Bazen bazı şeylere ihtiyacın oluyor ve düz mantık bakmamak lazım olaya. Boş diye daha performanslı değil aksine bazen kararlılık problemleri olabiliyor.

Zamanında çok kovalamış biri olarak, güncel Windows 11'i indir yazdır yükle gitsin tertemiz. Sen kendi elinde kaldırırsın fazlalıkları (Revo Uninstaller) en temizi.

Selam. İyi sosyaller. Uzun süre Windows 10 kullandım ve gayet de memnundum. Sonrasında Windows 11'e daha iyi performans alabileceğimi söyleyenler oldu ve yükselttim. Ama hâlâ en iyi Windows sürümü hangisi, olduğunu bilmiyorum.

7800X3D 4070 Super sistemimi 5070 Ti olarak yükselttim. En iyi performansı hangi Windows sürümünde elde edebiliririm?
Windows sürümü değilde Saf Windows'u WinUtil araçla debloat etmek. İllaki istiyorsan LTSC sürümleri bakabilirsin.

Windows 11 den devam edeyim hocalarım teşekkürlerimi sunuyorum vakit ayırdığınız için 🙏🏻🙏🏻

LTSC falan çok denedim ve kullandım. Bazen bazı şeylere ihtiyacın oluyor ve düz mantık bakmamak lazım olaya. Boş diye daha performanslı değil aksine bazen kararlılık problemleri olabiliyor.

Zamanında çok kovalamış biri olarak, güncel Windows 11'i indir yazdır yükle gitsin tertemiz. Sen kendi elinde kaldırırsın fazlalıkları (Revo Uninstaller) en temizi.
detaylı bilgim yok o yüzden girmeye çekiniyorum hocam.

Windows 11 den devam edeyim hocalarım teşekkürlerimi sunuyorum vakit ayırdığınız için 🙏🏻🙏🏻

detaylı bilgim yok o yüzden girmeye çekiniyorum hocam.
Detaylı bilgiye hiç gerek yok zaten Revo dediğim programın amacı denetim masasından kaldırırken kalıntı dosya bırakıyor, bununla kaldırırsan o dosyaları ve kayıt defterinde gereksiz kalıntıları da siliyor. Mesela formattan sonra Onedrive falan komple yok ediyorum ben.

LTSC ile uğraşmak istemezseniz Chris Titus Tech abimizin geliştirdiği açık kaynak WinUtil aracılığıyla sadece işinize yaracak olan uygulamaları tutup geri kalan bütün gereksiz uygulamaları MicroWin kısmından ISO olarak temin edebilirsiniz. Ya da arkadaşın dediği gibi Revo Uninstaller aracılığı ile ne var ne yok silebilirsiniz kalıntısız bir şekilde. (Microsoft Edge'yi silmeyin!)