Oyun satın almak için 15 yaşındaki bireye uygun banka önerisi

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Merhabalar, şu an İlk imza kartım var ama kartım Troy o yüzden oyun alamıyorum. Paycell sanal kart yapsam da oraya para atamıyorum. Oyun almak için kart lazım ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an ilk imza kartım var ama kartım Troy o yüzden oyun alamıyorum. Paycell sanal kart yapsam da oraya para atamıyorum. Oyun almak için kart lazım ne önerirsiniz?

İş Bankası şubesine gidip yeni hesap açtırabilirsin. Yeni hesabına Visa Card isteyebilirsin.

Merhaba, şu an ilk imza kartım var ama kartım Troy o yüzden oyun alamıyorum.

MaxiPara Kart kullanabilirsiniz İş Bankası müşterisi olduğunuz için. Ya anne/babanızın işcepinden çocuğum için MaxiPara Kart veya kendi işcepinizden MaxiPara Kart isteyin kart bilgilerini Maximum Mobil'den görebilirsiniz gelmesini beklemeden.

İşcep'ten nasıl isteyeceğim hocam?

Ben istediğimde öyle bir işlem yapamıyoruz demişlerdi, 1 ay olmamıştır müşteri temsilcisi ile konuşalı (3 farklı temsilci ile görüştüm). Nays kullanıyorum Mastercard için, cashback sistemi falan da yeterli gibi, öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…