Oyun şirketinden hisse almak saçma mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 136
  • Etiketler Etiketler
    hisse oyun

5707

Başarılı
Makaleler
4
Malum oyun çıkınca TT hisseleri artacağından almayı düsünüyorum sizce hata mı? Neden insanlar garanti şirketlerden almak yerine küçük şirketlerden alıyorlar? Yatırım tavsiyesi değildir.

Niye saçma olsun bence alınabilir TT derken hangi şirketi kastettiniz? Bende alırım belki.

Niye saçma olsun bence alınabilir TT derken hangi şirketi kastettiniz? Bende alırım belki.

Take two. Banko uçacak o hisseler. @LA Knight, sizce iyi mi btw yatırım tavsiyesi değildir deyince risk bitir galiba ama tam bilmiyorum ben de.

@5707 GTA VI duyurulmadan önce yeterince şişti. Daha sonra sessizliğe gömülmesi ve ABD'deki artan resesyon sonrası hisse düşüşte. Olası bir krizde en son toplanacak hisselerden birisidir.

@5707 GTA VI duyurulmadan önce yeterince şişti. Daha sonra sessizliğe gömülmesi ve ABD'deki artan resesyon sonrası hisse düşüşte. Olası bir krizde en son toplanacak hisselerden birisidir.
GTA cıkınca artmaz mı yine de?

1 - İnsanlar garanti şirketler yerine küçük şirketlerden alıyor diye bir şey yok. Zaten "garanti" diye bir şirkette yoktur.
2 - Hisse yatırımcının risk algısına ve beklentisine göre her şirketten alınabilir.

GTA çıkınca artar da hisse daha ne kadar düşecek o belirsiz. Bir video ile 30-40 dolar artış varken bir erteleme 10 küsür dolar düşürmüş. 3-5 gün beklemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…