Rekabetçileri genel olarak saldım, arada DotA 2 chessi, FH6 ve ARAM dışında, onlar da keyfi. FPS'leri bırakalı çok oldu. A Plague Tale serisini bitirdim, şu an son oyun Legacy'deyim. O bittikten sonra oyunsuz kaldım. RE serisinin çoğunu oynadım.
Burada önceki açmış olduğum konuda aklıma gelenlerin hepsi vardı, oynadığım oyunlar listesinde ve bunlara ek olarak AC Black Flag Resynced, yukarıda yazdığım A Plague Tale serisi, TLOU serisi, GoW serisi, Tsushima, 007 First Light vs. bitti.
RPG severim genel olarak. Uzun süredir oyunlara para vermeden RIP ve FIT şekilde oyun oynuyordum. İngilizcem tercüman seviyesinde ancak Türkçe oyun oynamayı da seviyorum ve şirket Türkçe alt yazı eklediği için desteklemek istedim. Alınır mı? Alınırsa Eclipse DLC'si ile almak mı standart sürüm mü mantıklı?
Ayrıca Indie oyun ve platform oyunları, anime tarzı ve JRPG sevmem. Baldur's Gate 3'ü bitirdim o ayrı mesele. DnD evrenini severim, kitapları da okudum. Hollow Knight vs. önermezseniz sevinirim. Prince of Persia Last Crown da bitti ama hikayesini görmek için zar zor bitirmiştim.
@Michael MYERS