Oyun ve iş için klavye önerisi

Spery

Uzman
Arada oyun oynuyorum genel olarak da iş için kullanıyorum. İstediğim özellikler:
-Kablosuz (şarj edilebilir)
-Gece kullanım için arka plan aydınlatması.
-Sessiz olması.
-Membran veya mekanik fark etmez sessiz olsun yeterli.
-Boyutu %100 olan.
-Mümkünse ekstra multimedia tuşlarının olması.
-Türkçe klavye olması.

Bütçe olarak biraz esnek davranabilirim ama şu an için 3 bin TL olarak düşünüyorum.

Türkçe klavye alırsan bir switch sorununda çok uğraşırsın baştan belirteyim. Türkçe olmaması aşırı sorun olmazsa:
GMK klavye tuŠçift atıŠ126 tuÅları PBT kiraz Keycaps mekanik oyun klavye MX anahtarı için kablosuz klavye tuÅ GMK67 GMK87 - AliExpress 7 her alışverişte farklı bir hesap açıp ilk sipariş indirimi ile alırsan muhtemelen bütçene yakın gelir.

O zaman Türkçe olmayan önerilere de açığım, üstte atılanda numpad bulunmuyor ben tam boyutta bir klavye istiyorum.

Açıkcası bu markaları ne duydum ne de kullandım, Çin'den de geleceği için çok önyargılıyım. Kısa zaman önce önerilerle duymadığım bir marka olan KZ marka bir kulaklık aldım ve nefret ettim neredeyse. O yüzden acaba kullanıp mı öneriyorsunuz yoksa sadece izlenimlerinize dayanarak mı?

Açıkcası bu markaları ne duydum ne de kullandım, Çin'den de geleceği için çok önyargılıyım. Kısa zaman önce önerilerle duymadığım bir marka olan KZ marka bir kulaklık aldım ve nefret ettim neredeyse. O yüzden acaba kullanıp mı öneriyorsunuz yoksa sadece izlenimlerinize dayanarak mı?
Genellikle forumlarda ezbere öneriler dolu çünkü.

@vanillamint veya @Endless Kaan siz bakın hocalarım.

Söylediklerinizin hepsi oyun dışında Logitech mx keys klavyeye uyuyor. Hardcore oyuncu değilseniz oyun ihtiyacınızı da karşılayacağını düşünüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt