Oyun ve okul için bataryası iyi Laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasindagasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
  • Etiketler Etiketler
    sizce

yasindagasan

Uzman
Arkadaşlar selam. 2 ay sonra inşallah yurt dışına üniversiteye gideceğim ve beni minimum 6 yıl idare etmesini istediğim laptop almam gerek. Yeri geldiğinde istediğim oyunları oynatsın (CP2077, RDR2 vs.) Yeri geldiğinde sorunsuz ödevlerimi yapayım bataryası iyi olsun (oyun oynarken prizde olacak sorun yok) istiyorum. Aklımda şu 3 laptop var ikisi 2. el birisi ise 0 ancak aradaki ortalama 10k TL elimde kalırsa bana çok iyi gelecek yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz notebookların kullanım süresi bataryada 3 saati aşmaz. İşlemciyi ve ekranı tamamen kısarsanız ekran süresini biraz daha uzatabilirsiniz.

Batarya performansında Intel'den daha iyi AMD, en azından eşit şartlardaki modellerde. ASUS TUF'ların bataryaları bir nebze daha iyi diyorlar diğer modellere göre ama ısınma problemi olan da bir model, size kalmış alıp almamak. Bir de oyun laptoplarında performans artsın diye parlaklık falan kısıyorlar, bilmiyorum ne kadar doğru. Bence model bazında çok bakmayın, pil süresi arıyorsanız AMD laptop seçimi daha iyi olacaktır. Bataryaların kaç Wh olduğuna da bakabilirsiniz ayrıca.

Yurt dışından alın şu an Türkiye piyasası ölü.

Maksimum bütçe neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…