Oyun ve yüksek kalite ses İçin 7.1 özellikli mikrofonlu kulaklık önerisi

Alifer

Becerikli
Makaleler
1
Bildiğiniz hem 7.1 özelliğiyle ses kasabileceğim, hem mikrofonu olan hem de yüksek ses kalitesi sunan bir kulaklık arıyorum. 3,5mm girişi de olursa güzel olur. İki kablo çıkıyordu mesela G635'ten, biri 3,5mm diğeri USB olarak. Kablosuzlar hoşuma gitmiyor. Bütçe 7000 8000 belki çok iyi diyorsanız 10.000-12.000 tl.

Son düzenleme:
Logitech G G733 Lightspeed. Mikrofon kalitesi hakkında fazla bir bilgim yok ancak güzel kulaklık. Dilerseniz AirPods'da alabilirsiniz. AirPods Pro 1. Nesil falan. Kendim Valorant için kullanıyorum, ses çok güzel kasılıyor.

AirPods alacağına o bütçeyle güzel bir IEM alır. Apple kazığından 100 kat daha iyi ses duyar.

İnsanlar çok alışmış Apple'a kazık demeye. AirPods'lar fiyatlarını sonuna kadar hak eden kulaklıklar. Sadece Pro serisi için konuşuyorum çünkü sadece Pro serisini deneyimledim.

İnsanlar çok alışmış Apple'a kazık demeye. AirPods'lar fiyatlarını sonuna kadar hak eden kulaklıklar. Sadece Pro serisi için konuşuyorum çünkü sadece Pro serisini deneyimledim.
Aynen hakediyor dostum, kullanmasam hadi neyse diyeceğim. 55 dolar olan TRUTHEAR Zero RED, 250 dolar olan AirPods Pro'dan daha temiz ses veriyor. Yan yana karşılaştırmada daha iyi anlıyorsun. Apple safi kazık her yerde de demeye devam edeceğim.

Geri
Yukarı Alt