Oyuna girince monitör kapanıyor, ekran gidiyor

Kod atıyolar diyor flasha yazdırıyosun diyor oradan da PC'ye atıyosun diyor garip. AMD'nin son driverini yükledim ama yenisini yüklemem için link atar mısın abi bu eleman beni hep tokatlıyor zaten kesin başka çözümü vardır fabrika çıkışlı biostu şimdi anakarta yeni BIOS attım videonu izleyerek ancak performans düşüklügü var ağırlaştı BIOS'tan sonra. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum.

Recep abi senle konuşabileceğim bir yer var mı Discord olur WhatsApp olur bana bir yardımcı olsan seste abim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki problemle mi konudaki problemle mi?

Efendim, sizin durum eğer kart miningli değilse çok garip. Ben RX 570 ile öyle bir sorun yaşamıyorum. RTX 3060 Ti'da olması garip. Bilgidiğim kadarıyla Gigabyte kartları soğutma performansı olarak en iyilerden. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Derdimi anlatayim anlıyacaksın beni zaten.

Daha adamakıllı oyun oynamadıgım bilgisayarda. Bu problem beni üzüyor ve elemanda her koşulda benden para koparıyor şaka gibi.

derdimi anlatayim anlıyacaksın beni zaten
Recep abi o herifin bide videosunu yapsa çok iyi olur. Anlık Recep abi=

Derdimi anlatayim anlıyacaksın beni zaten.

Daha adamakıllı oyun oynamadıgım bilgisayarda. Bu problem beni üzüyor ve elemanda her koşulda benden para koparıyor şaka gibi.
Hocam adamın telefon numarasını sakıncası yoksa verebilirmisiniz? Bir iş için

Recep abi o herifin bir de videosunu yapsa çok iyi olur. Anlık Recep abi=

Hocam adamın telefon numarasını sakıncası yoksa verebilir misiniz? Bir iş için

Reis adam sıra arkadaşım sevdiim bir insan fakat tokatçı olması cabası. Recep abi eminim bana yardımcı olacaktır 800 TL ödemekten kurtulurum.

RX 580 7 senelik kart, 0 kutuda nasıl gelsin
Herhangi bir müdahale ettiniz mi karta OC gibi?

Reis adam sıra arkadaşım sevdiim bir insan fakat tokatçı olması cabası. Recep abi eminim bana yardımcı olacaktır 800 TL ödemekten kurtulurum.
Efendim, bence o arkadaşınız ile ilişkinizi hemen bitirin. Benimde 2. sınıftan 4. sınıfa kadar öyle bir arkadaşım vardı. Okulun aidat parasını vermek yerine kantinden yemek aldırmıştı. Burdan en içten kötü şans dileklerimi kendisine söylüyorum

OC yaptıysa çökmesi normal. 5 senelik RX 570'ime OC yapınca direk görüntüde bozulma oluyor.

Reis adam bana kutusunda getirdi zaten kullanılmış kart olsa kendini çoktan belli ederdi. OC galiba kendiliğinden var biz manuel yapmadık ben PC'yi adamakıllı kullanmadım zaten.

Bakacağız orasına. Recep abi bana bir yardımcı olursa kesin çözeceğiz inşallah.

İnşallah o kart RX 580 değildir... Kartı birinden aldıysan iyi kazıklamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…