Öncelikle ücretli güncelleme diye bir şey yok. Götünden element uydurmasın. Bütün güncellemeler ücretsiz. Sonrasında sorun ekran kartı kaynaklı. Yüklü sürücü sürümü nedir ekran kartında? Daha önce mining yapıldı mı kartla? Kartta özel BIOS mu var yoksa fabrika çıkışlı BIOS mu?
ASUS GPU Tweak III kurup, kartı silent moda çekip açar mısın oyunu?
Burada sıfırdan açılrken görüntü vermeyen bir PC yok. Önce konuyu oku lütfen.
Kod atıyolar diyor flasha yazdırıyosun diyor oradan da PC'ye atıyosun diyor garip. AMD'nin son driverini yükledim ama yenisini yüklemem için link atar mısın abi bu eleman beni hep tokatlıyor zaten kesin başka çözümü vardır fabrika çıkışlı biostu şimdi anakarta yeni BIOS attım videonu izleyerek ancak performans düşüklügü var ağırlaştı BIOS'tan sonra. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Öncelikle ücretli güncelleme diye bir şey yok. Götünden element uydurmasın. Bütün güncellemeler ücretsiz. Sonrasında sorun ekran kartı kaynaklı. Yüklü sürücü sürümü nedir ekran kartında? Daha önce mining yapıldı mı kartla? Kartta özel BIOS mu var yoksa fabrika çıkışlı BIOS mu?
ASUS GPU Tweak III kurup, kartı silent moda çekip açar mısın oyunu?
Burada sıfırdan açılrken görüntü vermeyen bir PC yok. Önce konuyu oku lütfen.
Efendim, sizin durum eğer kart miningli değilse çok garip. Ben RX 570 ile öyle bir sorun yaşamıyorum. RTX 3060 Ti'da olması garip. Bilgidiğim kadarıyla Gigabyte kartları soğutma performansı olarak en iyilerden. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Kod atıyolar diyor flasha yazdırıyosun diyor oradan da PC'ye atıyosun diyor garip. AMD'nin son driverini yükledim ama yenisini yüklemem için link atar mısın abi bu eleman beni hep tokatlıyor zaten kesin başka çözümü vardır fabrika çıkışlı biostu şimdi anakarta yeni BIOS attım videonu izleyerek ancak performans düşüklügü var ağırlaştı BIOS'tan sonra. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Recep abi senle konuşabileceğim bir yer var mı Discord olur WhatsApp olur bana bir yardımcı olsan seste abim.
Reis adam okul arkadaşım ve sıfır kutuda getirdi ondan yana şüphem yok zaten ve başta 0 sorunla karşı karşıyaydım. Acaba kasanın tozu vs sorun olabilir mi? Ekran kartı sucaklıgım fazla değil zaten yazdayız diye boşta 50 derece görüyorum.
Yani bilmiyorum şu an yazdayız 50 derece görüyorum oyuna girince 2 3 dakika sonra fanlar son ses dönüyor. BIOS'uda attım performans düştü şimdi zaten.
Efendim, bence o arkadaşınız ile ilişkinizi hemen bitirin. Benimde 2. sınıftan 4. sınıfa kadar öyle bir arkadaşım vardı. Okulun aidat parasını vermek yerine kantinden yemek aldırmıştı. Burdan en içten kötü şans dileklerimi kendisine söylüyorum
Reis adam bana kutusunda getirdi zaten kullanılmış kart olsa kendini çoktan belli ederdi. OC galiba kendiliğinden var biz manuel yapmadık ben PC'yi adamakıllı kullanmadım zaten.
Efendim, bence o arkadaşınız ile ilişkinizi hemen bitirin. Benim de 2. sınıftan 4. sınıfa kadar öyle bir arkadaşım vardı. Okulun aidat parasını vermek yerine kantinden yemek aldırmıştı. Buradan en içten kötü şans dileklerimi kendisine söylüyorum