Oyuncu dostu ARPG oyun önerisi

Bütçe
0
40 saatte gördüğünüz şey sadece 1000 sayfalık bir romanın ilk 10 sayfası falan.
Hocam böyle oyun istemiyorum, saat gömmelik oyunlar oynamayı sevmiyorum. Var mı LE tarzı önerin?

Grim Dawn ve henüz erken erişimde olan Titan Quest 2. TQ 2 1.0 sürümündeyken alırsınız, şimdilik Grim Dawn öneririm.
Teşekkürler hocam.

RPG oyun sonuçta hocam öyle tabii ki. Ama bence gayet kullanıcı dostu oyun, takıldığınız yerde gerekli bilgiyi de çok kolayca bulabiliyorsunuz rehberlerden vesaire.

Community iyi baya. Karışıklıktan kastım aslında şu:

Binlerce örnek verilebilir ama en bariz ilk olanı Righteous Fire build'i. Normalde sıfır bilgi ile tek başınıza yapmaya kalksanız içinden çıkması işkence. Ancak Pohx sağ olsun:

Sırf bu build için sitesi var. Bu oyun böyle bir manyaklık.

Bu oyun böyle bir manyaklık.
PoE communitysi ayrı bir manyak hocam zaten Bir ara ben de tekrar sarmayı düşünüyorum da 2. oyun adam oldu mu ordan mı devam etsem bilmiyorum şuan. En son oynarken 2. oyunda çok eksik vardı ve bir updateden sonra sistemimi kitleyip çalışmaz hale gelmişti.

2. oyunun 1.0 sürümü Aralık ayında çıkacak. O zaman ben de bakacağım, şu an daha pişiyor oyun. PoE 1 bu haline 10 senede ulaştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…