Arkadaşlar selamlar, 1 aydır araştırıyorum fakat hâlâ alamadım. Hawk Fame almıştım, bir süre oturduktan sonra çok kötü ve rahatsız olduğunu fark edip iade verdim. Tekrar araştırmaya koyuldum. Aklımda Calitte Samurai SS, XDrive Anka, XPrime Titan modelleri var. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Benim de aklımda Exvega Andromeda var, hiç bakmış mıydınız?
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Bende 10k ya kadar araştırmıştım. Exvega Anromeda 2025 gri de karar kılmıştım 1 aydır kullanıyorum.
Kullanıcı yorumu yapabilirim ancak pek tutarlı olmaz. Bundan önce ciddi ciddi tekli koltukta oturduğumdan PC sandalyesi değerlendirmelerim biraz falsolu.
Kullanıcı yorumu yapabilirim ancak pek tutarlı olmaz. Bundan önce ciddi ciddi tekli koltukta oturduğumdan PC sandalyesi değerlendirmelerim biraz falsolu.
Hocam evet öyle görünüyor kağıt üzerinde ama günümün 8-9 saati bilgisayar başında çalışarak geçiyor bazıları dar oluyor, rahatsız oluyor falanEn beğendiğinizi alın. Oyuncu koltuklarının %95'i aynı mekanizmaları kullanıyor. Tek fark sünger kalitesi oluyor genelde.
Evet ona baktım da fiyatını haketmiyor diyor çoğu kullanıcı ben de sırt masaj desteği yüzünden fazla pahalı olduğunu düşünüyorumBenim de aklımda Exvega Andromeda var, hiç bakmış mıydınız?
Aynı durumdayız hocam bende salon koltuğunda oturuyorum. Bu fazla rahat ama postür bozukluğu oluşmaya başladı insanın göbeğinin şekli kayıyor bu kadar yayılıncaBende 10k ya kadar araştırmıştım. Exvega Anromeda 2025 gri de karar kılmıştım 1 aydır kullanıyorum.
Terletme konusunda nasıl? Ben şu an Calitte Viper VPX Deri kullanıyorum yıllar önce almıştım, oturma kısmına örtü koyup kullanıyorum mecbur. Memnun musunuz serinlik, terletmezlik açısından?Bende 10k ya kadar araştırmıştım. Exvega Anromeda 2025 gri de karar kılmıştım 1 aydır kullanıyorum.
Bulabildiğim tek full beyaz koltuk bu, ondan Andromeda'ya yöneldim.Evet ona baktım da fiyatını haketmiyor diyor çoğu kullanıcı ben de sırt masaj desteği yüzünden fazla pahalı olduğunu düşünüyorum
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Dokuma kumaş ne kadar terletiyorsa o kadar. Terleme durumu da kıyafet ile alakalı.Terletme konusunda nasıl? Ben şu an Calitte Viper VPX Deri kullanıyorum yıllar önce almıştım, oturma kısmına örtü koyup kullanıyorum mecbur. Memnun musunuz serinlik, terletmezlik açısından?
Dikkat ettiğim şey hızlı soğuması oldu. Su doldurmaya gidip gelene kadar ısıyı atmış oluyor. (Oturduğumuz bölge) Sırt da terleme yaşamadım.
Hocam peki sen memnun musun calitte markasından terletme dışındaTerletme konusunda nasıl? Ben şu an Calitte Viper VPX Deri kullanıyorum yıllar önce almıştım, oturma kısmına örtü koyup kullanıyorum mecbur. Memnun musunuz serinlik, terletmezlik açısından?
Bulabildiğim tek full beyaz koltuk bu, ondan Andromeda'ya yöneldim.
Hocam fena değil de ben yaklaşık 6 yıldır kullanıyordum, geçen sene amortisörü patladı -yükseltince zamanla aşağı iniyor- ve kolçakları çok kalitesiz. Kolçak yumuşak olsun diye plastiğin içini boş bırakıp bir çeşit sünger koymuşlar ancak sünger yeterince kalın olmadığı için de zamanla kolçakların üst plastikl kısmı kırıldı. Çok kilolu olmamama rağmen amortisörün 4-5 yılda patates olması hoş olmadı.Hocam peki sen memnun musun calitte markasından terletme dışında