Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.095 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 14 Eylül 2025 #1 Ben 2 gün önce Trendyol'dan bir tane oyuncu koltuğu aldım. Bugün kabloyu taktım ama kaç kere çıkar tak yapmama rağmen titremedi. Ne yapmalıyım? Kendisi zombi çıktı. Geri titremeye başladı sanırım ısındığından oldu. Son düzenleme: 14 Eylül 2025
Ben 2 gün önce Trendyol'dan bir tane oyuncu koltuğu aldım. Bugün kabloyu taktım ama kaç kere çıkar tak yapmama rağmen titremedi. Ne yapmalıyım? Kendisi zombi çıktı. Geri titremeye başladı sanırım ısındığından oldu.
lyqwed Uzman Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 152 Çözümler 7 Beğeniler 53 14 Eylül 2025 #2 Wartz dedi: Ben 2 gün önce Trendyol'dan bir tane oyuncu koltuğu aldım. Bugün kabloyu taktım ama kaç kere çıkar tak yapmama rağmen titremedi. Ne yapmalıyım? Kendisi zombi çıktı. Geri titremeye başladı sanırım ısındığından oldu. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunda temassızlık kopma olabilir veya direkt içindeki motor arızalı olabilir. Videosunu çek fotoğrafını çek. Trendyol satıcısına soru cevap kısmında sorunu belirtebilirsin. Veya direkt iade et veya değiştir.
Wartz dedi: Ben 2 gün önce Trendyol'dan bir tane oyuncu koltuğu aldım. Bugün kabloyu taktım ama kaç kere çıkar tak yapmama rağmen titremedi. Ne yapmalıyım? Kendisi zombi çıktı. Geri titremeye başladı sanırım ısındığından oldu. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunda temassızlık kopma olabilir veya direkt içindeki motor arızalı olabilir. Videosunu çek fotoğrafını çek. Trendyol satıcısına soru cevap kısmında sorunu belirtebilirsin. Veya direkt iade et veya değiştir.