Oyuncu Store güvenilir midir?

Dostum siteden çok kez alışveriş yaptım. Hesap 1 hafta falan dayanır diyenler olmuş NFS Unbound ilk çıktığında o siteden almıştım hâlâ oynayabiliyorum. Onun dışında sınırsız Game Pass aldım. Yılbasi kampanyasında 3 oyunu toplam 200TL'ye aldım; AC Mirage, Star Wars Jedi survivor, avatar frontiers... Sonuna kadar tavsiye ettiğim arkadaşlarıma önerdiğim ve onların da memnun olduğu bir site. Canlı destekle anında yardımcı oluyorlar. Aldığın oyun vs. Gmail şifre olarak mail hesabına gönderiliyor.

Reis hâlâ kullaniliyormu sınırsız gamepass?

Sınırsız Game Pass kullanıyor musunuz? Şifre vs. değişiyor mu? Yani şifre değişse bile aynı e-postadan mı yoksa farklı e-postadan mı hesap veriyorlar.

Evet kullanıyorum. Şifre muhabbeti şu şekilde: Size Game Pass olan bir Microsoft Store maili ve şifresini veriyorlar, bunu Store'a giriyorsunuz. Xbox App'e de şahsi hesabınızı giriyorsunuz. Game Pass hesabının şifresini güvenlik amaçlı 1-2 ayda bir değiştiriyorlar. Oyuncustore'un canlı desteği var, şu şu mailin şifresini verir misiniz dediğinizde direkt veriyorlar. Kısaca aynı e-postalı hesaptan devam ediyorsunuz.

Sizde ki e-posta fal ile mi başlıyor? Herkese aynısını mı veriyorlar yoksa birkaç farklı e-posta var mı onu merak ediyorum.

Evet öyle başlıyor. Herkese aynı e postayı veriyorlar.
E-Posta'ya bakınca sızdığını gördüm şifrenin ondan değişiyorlar demek ki. Yani mantıklı. Black Ops 7 çıktığı zaman kendime gamepass alırım tekrardan sonra bundan devam oynamaya. Şu anlık Rematch bile oynatıyor umarım böyle kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…