furky Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 25 Haziran 2025 #21 alp15eren dedi: E-posta'ya bakınca sızdığını gördüm şifrenin ondan değişiyorlar demek ki. Yani mantıklı. Black Ops 7 çıktığı zaman kendime Game Pass alırım tekrardan sonra bundan devam oynamaya. Şu anlık rematch bile oynatıyor umarım böyle kalır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun yasadinmi sıkıntısız Game Pass kullaniliyor mu?
alp15eren dedi: E-posta'ya bakınca sızdığını gördüm şifrenin ondan değişiyorlar demek ki. Yani mantıklı. Black Ops 7 çıktığı zaman kendime Game Pass alırım tekrardan sonra bundan devam oynamaya. Şu anlık rematch bile oynatıyor umarım böyle kalır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun yasadinmi sıkıntısız Game Pass kullaniliyor mu?
alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 25 Haziran 2025 #22 furky dedi: Hocam bir sorun yasadinmi sıkıntısız Game Pass kullaniliyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanıyorum. Bir problem yaşamadım.
furky dedi: Hocam bir sorun yasadinmi sıkıntısız Game Pass kullaniliyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanıyorum. Bir problem yaşamadım.