Oyunda silahların sekme oranı nasıl azaltılabilir?

teknolojikrali

Becerikli
Merhaba Wolfteam oynarken seri maçlarda ölüm oyunu oynuyorum ve silahım çok sekiyor sektiği için adamları vuramıyorum mouse ayarlarımı nasıl yapmalıyım oyun ayarlarım nasıl olmalı.
  • B 550-apro
  • 5500.
  • 32 RAM.
  • 240R V2 sogutma.
  • RTX 4060.
Normalde ne kadar çok FPS alırsan o kadar sekmez silah ama 350 FPS'de çok sekiyor oyun benim sistemimden daha alt sevide sistemi olanlarınki hiç sekmiyor.

Silahın sekme hızı bilgisayar yapılandırmanıza bağlı olmaz. CS2 ve Valorant'ta silahlara ne kadar hakim olursanız o kadar iyi oynarsınız.

Merhaba Wolfteam oynarken seri maçlarda ölüm oyunu oynuyorum ve silahım çok sekiyor sektiği için adamları vuramıyorum mouse ayarlarımı nasıl yapmalıyım oyun ayarlarım nasıl olmalı.
  • B 550-apro
  • 5500.
  • 32 RAM.
  • 240R V2 sogutma.
  • RTX 4060.
Normalde ne kadar çok FPS alırsan o kadar sekmez silah ama 350 FPS'de çok sekiyor oyun benim sistemimden daha alt sevide sistemi olanlarınki hiç sekmiyor.
Dostum harbiden kim nasıl öğretti sana bunu ?:d FPS ile silahın sekme oranı nasıl bağlantı sağlayabiliyor oyunun içinde çok saçma. Wolfteam'de, Pubg'de olduğu gibi, Y ekseni hassasiyeti varsa onu arttırıp ona göre oynayabilirsin veya tamamen manuel şekilde sen kendin manuel olarak silah yukarı giderken micro hareketlerle aşağı itebilirsin aimi.

• B 550-apro
  • 5500.
  • 32 RAM.
  • 240R V2 sogutma.
  • RTX 4060.
Hocam Wolfteam mi kaldı gözünü seveyim ne bilim Valorant oyna CS oyna da Wolfteam ne? Sorunuza gelirsek sadece oynayın. Aim oynayarak gelişir anlatılanı dinleyerek değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt