Oyunlardan çıktıktan 1-2 saniye sonra bu mavi ekranı almaya başladım. Geçenlerde NVIDIA Profile Inspector kullanarak DLSS geçersiz kılmayı etkinleştirmiştim. Bundan sonra hata almaya başladığımı düşündüğüm için tekrar aynı programdan NVIDIA default ayarlarına aldım kaydettim ama aynı hatayı almaya devam ettim. DLSS swapper kullanarak oyunun DLSS sürümünü 3.1 yaptım hala oyundan çıktığımda hatayı almaya devam ediyorum. Sorun gerçekten DLSS ile mi alakalı bilmiyorum.
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir.
Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.
Bu aşamadan sonra oluşan ZIP dosyasını güvenilir bir dosya paylaşım servisi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Birkaç popüler servis:
DDU ile sildim ve sürücüyü tekrar yükledim, şu an düzeldi gibi görünüyor. Ek olarak, 580,97 sürücüsünü yükledim. 580'in sıkıntılı olduğunu gördüm, bir bilginiz var mı?