OyunindirVIP güvenilir mi?

Türk sitelerinden güvenli olduğunu düşündüğüm sitelerden biri. 2015`den falan beri sanırım oradan indiriyorum. En son Office uygulamalarını indirdim galiba sorun yaşamadım.

CS 1.6 indirdim, Need for Speed Most Wanted 2012 indirdim, Mount and Blade Bannerlord indirdim. Hepsi temiz.

Menzil abi dedin mi akan sular durur.
Menzil Fullprogramlarindir sitesinde yetkili değil miydi? Soruya gelecek olursak yabancı siteler, bu tarz Türk sitelerinden çok daha güvenilir. Örneğin repack olarak FitGirl, DODI, ElAmigos var. Pre-Installed olarak SteamRIP var.

DDL olarak Ovagames var, Gload.to var.

Tüm oyunlarımı oradan indiririm. Sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Korsanı tavsiye etmiyorum, siteyi tavsiye ediyorum. Ceza almamak için belirteyim.

Tüm oyunlarımı oradan indiririm. Sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Korsanı tavsiye etmiyorum, siteyi tavsiye ediyorum. Ceza almamak için belirteyim.
Burası o kadar baskıcı değil hocam, genellikle suyunu çıkartmadığınız ve link atmadığınız sürece sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…