Çözüldü Oyunlar yeni SSD'ye nasıl taşınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 175
  • Etiketler Etiketler
    nasıl ssd
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam, şimdi PC'ye büyük ikinci bir SSD aldım ve HDD içindeki Steam ve Fitkız oyunlarını bu yeni SSD'ye taşımak istiyorum. Tekrar download etmeden nasıl taşırım?

Fitkız oyunlarını sadece C/P yapsam oluyor mu yoksa save dosyalarının bazıları C'deki Belgelerim klasöründe olduğu zaman sorun oluyor mu? İlla yeniden mi indireceğim oyunları? Teşekkürler...

Çözüm
Steam için öncelikle oyununuza sağ tıklayıp "Özellikler" deyin ve "Yüklü Dosyalar" seçeneğine girip "Yükleme klasörünü taşı" butonuna basıp oyununuz taşıyabilirsiniz. İyi oyunlar.

Kaşıkçı ablamızın oyunlarını manuel olarak taşırsınız, Steam için bende böyle yapıyorum.

EA App için konuşayım; dosyaları kopyalayıp uninstall yap, ardından oyun dosyalarını yeni SSD'ye kopyaladıktan sonra EA App'te varsayılan lokasyonu yeni SSD'ye ayarla. İndir dediğin zaman dosyaları taramaya başlayacaktır, Görev yöneticisinden kontrol edebilirsin.

Origin zamanında "move game" özelliği vardı ama EA App'te kaldırdılar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…