Selam, şimdi PC'ye büyük ikinci bir SSD aldım ve HDD içindeki Steam ve Fitkız oyunlarını bu yeni SSD'ye taşımak istiyorum. Tekrar download etmeden nasıl taşırım?
Fitkız oyunlarını sadece C/P yapsam oluyor mu yoksa save dosyalarının bazıları C'deki Belgelerim klasöründe olduğu zaman sorun oluyor mu? İlla yeniden mi indireceğim oyunları? Teşekkürler...
Diğer oyunlar içinse dediğiniz gibi C/P yapıp deneyebilirsiniz. Yeni kısayol da oluşturun. Belgelerim ise sıkıntı olacağını sanmıyorum. Epeydir bu işlerle meşgul değilim.
Diğer oyunlar içinse dediğiniz gibi C/P yapıp deneyebilirsiniz. Yeni kısayol da oluşturun. Belgelerim ise sıkıntı olacağını sanmıyorum. Epeydir bu işlerle meşgul değilim.
Steam için öncelikle oyununuza sağ tıklayıp "Özellikler" deyin ve "Yüklü Dosyalar" seçeneğine girip "Yükleme klasörünü taşı" butonuna basıp oyununuz taşıyabilirsiniz. İyi oyunlar.
Steam için öncelikle oyununuza sağ tıklayıp "Özellikler" deyin ve "Yüklü Dosyalar" seçeneğine girip "Yükleme klasörünü taşı" butonuna basıp oyununuz taşıyabilirsiniz. İyi oyunlar.
EA App için konuşayım; dosyaları kopyalayıp uninstall yap, ardından oyun dosyalarını yeni SSD'ye kopyaladıktan sonra EA App'te varsayılan lokasyonu yeni SSD'ye ayarla. İndir dediğin zaman dosyaları taramaya başlayacaktır, Görev yöneticisinden kontrol edebilirsin.
Origin zamanında "move game" özelliği vardı ama EA App'te kaldırdılar.