Sistemimin özelliklerini aşağıya yazıyorum. Bazı oyunlara girmek istediğimde kafasına göre sistem kapanıyor ve tekrar açılıyor. Sadece oyuna girerken yapıyor. Ama her zaman yaptığı bir şey değil.
Olay görüntüleyicisinde bazı önemli uyarılar ve neredeyse 30.000 adet aynı hatayı dakikalar/saniyeler içinde alıyor. Uyarılarda, hatalarda belirttiği sürümler ile ilgili işlemleri yaptım ama yine aynı. Mesela orada IFP sürümünü yükselt diyor, yükselttim, sildim ve tekrar yükledim ama sonuç aynı.
Evet aniden kapanıyor Recep bey. Mesela Hogwarts girmek istediğimde ekran daha gelmeden hemen kapanıyor. Cyberpunk girmek istediğimde ana ekrana kadar bazen geliyor veya gelmeden aniden kapanıp açılıyor.
Ancak belirtmek istediğim bir şey daha var, daha kutudan yeni çıkarttığımız anakarta işlemciyi takarken arkadaş peçete düşürüyor ve çekiyor pinler yamuluyor. Garantiye gönderdim ve düzeltip gönderdiler. Sorunsuz kullandım şu sıralara kadar.
Rica etsem sizden de bir öneri alabilir miyim? PSU öneriniz ne olurdu? Bu mevcut PSU sağlam diye biliyorum ama sizden gelecek olan öneriyi değerlendirmek isterim.
Benim şu an kullandığım sistemde MSI MAG serisi bir PSU var. Test sisteminde ise ASUS ROG Thor serisi bir PSU var. Şu anda da ROG STRIX 1000W Platinum inceliyoruz.
ATX 3.1 ve PCIe 5.1 bir PSU almaya çalışın derim ama almadan önce test edin. Dediğim gibi PSU benim ilk düşündüğüm ihtimal.
Merhaba Recep abi, konuyu işgal ediyorum biraz arkadaş kusura bakmasın ama 3 gündür çözüm bulamadım. Bende de aynı şekilde aniden yeniden başlatıyor. Bu sorunu BIOS'tan CPB kapatarak çözebildim. Ama açıp yüksek performans almak isterim tabii ki. Aynı şekilde PSU mu dersiniz soruna?
Benim şu an kullandığım sistemde MSI MAG serisi bir PSU var. Test sisteminde ise ASUS ROG Thor serisi bir PSU var. Şu anda da ROG STRIX 1000W Platinum inceliyoruz.
ATX 3.1 ve PCIe 5.1 bir PSU almaya çalışın derim ama almadan önce test edin. Dediğim gibi PSU benim ilk düşündüğüm ihtimal.
ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 bir PSU almaya çalışın derim ama almadan önce test edin. Dediğim gibi PSU benim ilk düşündüğüm ihtimal.
Yeni bir PSU satın aldım. Corsair HX1500i 1500W 80+ Platinum ATX 3.1
Maalesef aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum.
Ve ayrıca yine BIOS'taki PCI bifurcation ayarını x8/x8 yapmadan açılmıyor.
Şu an tüm sistem tek tek garantiye gitti ve hiçbirinde sorun bulunmadı.