Çözüldü Oyunlarda drop sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Utku92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
  • Etiketler Etiketler
    drop sorunu
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Utku92

Üstün
Makaleler
1
Anakarttan şüphelendim ASUS garantiye gönderdim bir sorun görmediler. Sorun şöyle oyunlarda anlık drop ekran kartı kullanımı düşüyor. Bir türlü sorunu çözemedim. Kasa kablo RGB'lerini ayarlarken bu sorun başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ryzen 9 5950X | ASUS RS 3090 OC | ASUS B550F Gaming | Corsair Vengeance Pro RGB 3600 MHz CL 18 4x32 | Samsung 990 Pro 1 TB | Toshiba 7200 RPM 4 TB | ek-nucleus AiO CR360 Lux D-RGB white | Cooler Master HAF 700 EVO muhtemelen bu imzasın da var.

Evet sistemim budur. Sorunu çözemedim LoL'de falan animasyon da kasıyor bir tık karakter yürürken hafif takılıyor gibi oluyor.

Sıcaklık ile ilgili kesinlikle sorun yoktur.

Sorun ne zaman başladı önceden var miydi ve sistem özelliklerini yazınız.

Önceden yoktu. Ekran kartı sürücü güncellemesi ile başladı. RGB kabloları ayarlarken elim RAM'lerin olduğu arka kısma dokunmuş olabilir.

@Recep Baltaş yardımcı olursanız sevinirim.

Sorunu çözdüm yeni aldığım PC kasasının USB gösterge bağlantısı drop yapıyormuş. Cooler Master'a mail attım.

Ryzen 9 5950x | Asus RS 3090 OC | Asus B550F Gaming | Corsair Vengeance Pro RGB 3600 MHZ CL 18 4x32 | Samsung 990 pro 1 TB | Toshiba 7200 RPM 4 TB | EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB White | Cooler Master HAF 700 EVO muhtemelen bu imzasın da var.

Ryzen 9 5950X | ASUS RS 3090 OC | ASUS B550F Gaming | Corsair Vengeance Pro RGB 3600 MHz CL 18 4x32 | Samsung 990 Pro 1 TB | Toshiba 7200 RPM 4 TB | ek-nucleus AiO CR360 Lux D-RGB white | Cooler Master HAF 700 EVO muhtemelen bu imzasın da var.

Evet sistemim budur. Sorunu çözemedim LoL'de falan animasyon da kasıyor bir tık karakter yürürken hafif takılıyor gibi oluyor.

Sıcaklık ile ilgili kesinlikle sorun yoktur.

Önceden yoktu. Ekran kartı sürücü güncellemesi ile başladı. RGB kabloları ayarlarken elim RAM'lerin olduğu arka kısma dokunmuş olabilir.

@Recep Baltaş yardımcı olursanız sevinirim.

Sorunu çözdüm yeni aldığım PC kasasının USB gösterge bağlantısı drop yapıyormuş. Cooler Master'a mail attım.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…