Oyunlarda düşük gecikme ve akıcılık için ne yapılabilir?

demjr 48

Yetkin
Debloat ve RAM timing ayarlarını yaptım ama hâlâ daha düşük gecikme nasıl alabilirim, onu araştırıyorum. 6200 CL26 olarak kullanıyorum RAM'leri, Windows için WinUtil ve WPD kullandım.

İşletim sistemini yeterince optimize ettiyseniz oyunlarda AntiLag ya da Reflex açabilirsiniz. En üst seviye performans istiyorum derseniz de bütün oyunları ultra low ayarda oynayabilirsiniz. Malum, FPS arttıkça akıcılık da artacaktır.

Sistemde genel bir stutter sorunu yoksa zaten yapılması gerekenleri uygulamışsınız. Bundan sonrası için oyuna özel grafik ayarı yapabilirsiniz. Kendiniz deneme yanılmayla veya YouTube'daki optimize grafik ayarı videolarını uygulayabilirsiniz.

Hocam, internet optimizasyonu ya da başka bildiğiniz bir şey varsa, deneyebilirim.

Gecikme düşük olunca çok iyi oluyor gerçekten, oyun yağ gibi akıyor.

Hocam, internet optimizasyonu ya da başka bildiğiniz bir şey varsa, deneyebilirim.

Gecikme düşük olunca çok iyi oluyor gerçekten, oyun yağ gibi akıyor.
Bufferbloat testi yapıp internetinin ne kadar verimli kullanabildiğini görebilirsin kabaca. Aşağıdaki siteden bufferbloat testi yapabilirsin.

Ancak bufferbloat optimizasyonu için yeterli bilgiye sahip değilim. Sadece bu kadarını biliyorum diyeyim.

Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…