Oyunlarda FPS drop yapan ASUS B850 anakart için serviste değişim yapılır mı?

KarpuzluLolipop

Çalışkan
Arkadaşlar selam. Geçenlerde konu açmıştım, bilgisayarım oyunlarda drop yiyor diye. Sorunun sebebi %99.9 B850 TUF anakart. Pazar günü İstanbul'a gideceğim. Servise versem süreç ne kadar sürer? Sürecin sonunda anakartı değiştirirler mi? Hâlâ garantisi devam ediyor.

Sorunun anakartta olduğuna nasıl karar verdiniz? İzlenimleri kontrol ettiniz mi? Oyun içindeyken dereceleri, kullanımları, güç çekimlerini kontrol ettiniz mi?

Sorunun anakartta olduğuna nasıl karar verdiniz? İzlenimleri kontrol ettiniz mi? Oyun içindeyken dereceleri, kullanımları, güç çekimlerini kontrol ettiniz mi?
Servis yorumları beni vazgeçirdi, şuanlık götürmemeye karar verdim. Bozuksa da yenisini alırım. Haftaya dönünce tekrar test edeceğim. Dediğim gibi sorun anakartsa yenisini alacağım.

Sıcaklıklar vs. normaldi. Güç çekmesinde de sıkıntı yoktu. Anakart dememein en büyük sebebi alttaki sokete takınca bilgisayarın donmaya başlamasıydı ama şu an da onun sebebinin veri yolunun x4 olması yüzünden olabileceğini düşünmeye başladım.

Bence sorunu kesin olarak teşhis edin sonra uğraşmayın. Ek olarak sorun gerçekten anakarttaysa garantiye yollayın paranıza yazık olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…