Oyunlarda grafiklerin titremesi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Grindd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 222

Grindd

Uzman
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir sorunla uğraşıyorum. Oyuna girince grafiklerde titreme, mouse sağa sola çevirince titremeler yaşıyorum. Sorunun topraklama olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartına dokununca titreme geçiyor. Statik elektriğini alıyorum. Sizce sorun elektriksel mi yoksa ekran kartı voltaj mı kaçırıyor? Yeni bir ekran kartıyla denemeli miyim?

Ben farklı bir lokasyonda ekran kartı üstüne RAM'i değiştirerek farkı anında görebilmiştim zaten. İlgili arkadaş taşınmasa tekrar gidip bakacaktım fakat taşınınca kendi başıma ilerlemek durumunda kaldım.

Onun üzerine bilgisayarcıya gittim orada mesela kendi parçalarımla sorunlar devam ediyordu. Yani bir öyle bir böyle olunca elektriksel bir sorun net var diyememiştim ben. Sen dediğin şekilde ilerle böylece net bir kanıya varabilirsin.

Sana tavsiyem bir multimetre alıp nötr toprak değerlerini ölçmen eğer müstakil bir evdeysen veya zemin katına yakınsan kendine özel toprak hattı çekip bunu deneyebilirsin yüzde yüz çözülür demiyorum ama denemekten zarar gelmez.

Benim hiç hevesim kalmadı bu sorunun çözümüne ilişkin. Baktım günlerimi, saatlerimi çalıyor bir yerden sonra salmak zorunda kaldım. Yine de aklımda bulunsun, ileride belki bakarım.

Benim hiç hevesim kalmadı bu sorunun çözümüne ilişkin. Baktım günlerimi, saatlerimi çalıyor bir yerden sonra salmak zorunda kaldım. Yine de aklımda bulunsun, ileride belki bakarım.

Benim binanın nötr ve toprak hattını sıktırdım hepsi gevşemişti akıcılık geldi ama bende geçmeyen tek şey titreme. Bunları yapmanı tavsiye ederim.

Benim binanın nötr ve toprak hattını sıktırdım hepsi gevşemişti akıcılık geldi ama bende geçmeyen tek şey titreme. Bunları yapmanı tavsiye ederim.
Yeni laptop almayı düşünüyordum zira uzay sistem görüntüsü canımı sıkıyor ayrıca artık yattığım yerden takılmak istiyorum. Bunun için önce başka lokasyonda kurulumu yapıp eve öyle getirmeyi planlıyorum. Benim için bu belirleyici olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…