Oyunlarda hareket ederken bozukluk oluşuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Merkakli34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 212

Merkakli34

Çalışkan
Merhaba, ben pek oyun oynamıyorum ancak bugün ekran kartını test ettim, CS2 oynarken örneğin duvarın yanından geçerken, sanki duvarda çok hafif dalgalanma oluyor. Bu genel bir şey mi? Ayarlar Full ayarlarda, uzaktan sorun yok fakat duvarın yanına girip yürüyünce küçük buharımsı bir dalgalanma oluyor. Aynı şey Forza Horizon 5'te ağaç ve bitkilerde de oluyor. Hareket etmeyince problem yok, hareket ederken dikkatli bakınca oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSR kare oluşturma vs açıksa ondan yapıyordur muhtemelen.

Son düzenleme:
Oyunda kapatılabilir bütün ayarları kapatın bir de öyle deneyin. Bunun dışında söylediğiniz şey monitör ghostingi ile de ilgili olabilir. Bir görüntü paylaşmanız iyi olurdu.

Görmeden tahmin yürütmemiz çok zor hocam bir sürü sebepten olabilir.
Ama Forza serisindeki yeşilliklerin ekran kartına büyük yük çıkarttığını biliyorum. Darboğaz veya TAA kaynaklı bile olabilir.

VSync kapalı iken oluşan yırtılmadan bahsediyor olabilir mi konu sahibi arkadaşımız?
Hocam VSync kapalı, nasıl anlatayım, çok hafif oluyor. Mesela duvarın yanında geçerken çok çok az böyle duvar dalgalanıyor. Dalgalanma bile denemez, ama hareket edince oluyor.

Hocam çok az oluyor, telefondan çeksem belli olmaz ama ekran kaydı almayı deneyeceğim. Böyle çok hafif bir dalgalanma mı desem nasıl anlatsam, hareket ederken çok az duvarlar oynuyor sanki

Hangi monitörü kullanıyorsun?
Asus tuf gaming 1080P 180Hz

Son düzenleme:
Ekran kaydında görünürse monitör kaynaklı olamaz onu eleyebiliriz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…