Oyunlardan sıkılmaya başladım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZICO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Makaleler
1
Yer
Detroit
Şahsen pandemiden beri deli gibi oyun oynayan biriydim.
Yani nasıl desem, kronolojik gidiyordum. Örneğin, Remedy oyunlarını Max Payne'den Alan Wake 2'ye kadar oynuyordum. Hatta bir challenge bile yapmış, geçen sene 30 tane PS1 oyunu bitirmiştim ve keyif almıştım. Şu dönemde ne oynasam tat alamıyorum. (PC iyi bu arada, çoğu oyun en az 60 FPS)

RDR2'ye başlamıştım geçen hafta ama 3 gündür hem sıcaktan hem de oyundan baygınlık geçireceğim. Öyle, biraz hevesim kırıldı oyunlara.

Son düzenleme:
Bende de şu sorun var. Elde edene kadar oyunlar ilgimi çekiyor. Elde ettikten sonra sihiri bozuluyor. Mesela şu an oyun laptopum yok. Canım çekiyor güzel oyunları. Aldığımda o sihir kaybolacak muhtemelen.

Farklı oyun türleri deneyebilirsiniz. Indie ve simülasyon oyunları iyi bir tercih olabilir.
Ben eskiden çok fazla Minecraft oynarken artık hiç oynamamaya, oynamaya çalışınca en fazla 5 dakika oynayıp silerdim. Survival yerine Faction ve SkyBlock sunucusunda oynamaya başladım ve oynamaktan foruma girmiyorum günlerdir. Deneyebilirsiniz isterseniz.

Farklı oyun türleri deneyebilirsiniz. Indie ve simülasyon oyunları iyi bir tercih olabilir.
Ben eskiden çok fazla Minecraft oynarken artık hiç oynamamaya, oynamaya çalışınca en fazla 5 dakika oynayıp silerdim. Survival yerine Faction ve SkyBlock sunucusunda oynamaya başladım ve oynamaktan foruma girmiyorum günlerdir. Deneyebilirsiniz isterseniz.
Yüksek bütçeliler yüzünden hiç indie oyunlara fırsat vermedim sizce ne kadar iyi olur örneğin Hades?

Oynama. Cok mu gerekli? Can sikintisindan oynanan bir sey zaten bunlar. Oynarken eglendigimiz icin oynuyoruz. Madem eglenmiyorsun oynama. Baska seyler yap. Zamanla tekrar sevk gelecektir.
Doğru aslında ama burukluktan kaynaklı biraz.
Sınav döneminde bütün yaz RDR2 abanırım dedim ondan bayınca böyle oldu bana.

Ya emin ol (bence) simülasyon oyunları bayağı zevkli. İlla yüksek bütçeli oyun oynamaya gerek yok ki. Ben hayatım boyunca RDR2 oynamadım hem tarzım değil hem de oynamadım diye çatlamadım yani :D

Yüksek bütçeliler yüzünden hiç indie oyunlara fırsat vermedim sizce ne kadar iyi olur örneğin Hades?
Hades pek benlik bir oyun değil, fikrim yok ama dıştan bakıldığında hoş gözüküyor. İyi bir tercih olabilir.
Hikayeli, bol diyaloglu, kendimizi geliştirmeye çalıştığımız bir oyuna benziyor, olumsuz bir şey söylendiğini duymadım.
Epic Games üzerinde indirimdeymiş.

Ya emin ol (bence) simülasyon oyunları bayağı zevkli. İlla yüksek bütçeli oyun oynamaya gerek yok ki. Ben hayatım boyunca RDR2 oynamadım hem tarzım değil hem de oynamadım diye çatlamadım yani :D
Aslında ben de Nintendo ve JRPG hayranı biriyim. batı oyunlarına da ilgimi bırakmamaya çalışıyorum ama beceremedim o kesin.

Hades pek benlik bir oyun değil, fikrim yok ama dıştan bakıldığında hoş gözüküyor. İyi bir tercih olabilir.
Hikayeli, bol diyaloglu, kendimizi geliştirmeye çalıştığımız bir oyuna benziyor, olumsuz bir şey söylendiğini duymamıştm.
Epic Games üzerinde indirimdeymiş.
Teşekkürler hocan steamde vardı ama denememiştim.
Aramı İndie Oyunlarla vereceğim.

Aslında ben de Nintendo ve JRPG hayranı biriyim ama batı oyunlarına da ilgimi bırakmamaya çalışıyorum ama beceremedim o kesin.
Hocam artık hevesiniz kaçtıysa bırakın derim zira ben bir zamanlar fps savaş oyunu hayranıydım. Yıllar önce bıraktım, yüzüne de bakmayalı yıllar oluyor. Öyle nefretim yok ha, sıkıldım artık.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt