O kadar uzun zaman oldu ki korsan oyun kullanmayalı, ne zaman kullandığımı dahi hatırlamıyorum. Param var ve oynamak istiyorsam satın alırım, param yok ise almam. Bu kadar basit benim için.
Korsan tarafının etikliğini vs geçiyorum, kişisel tercihleriniz o konuda. İçiniz nasıl rahat ediyor ise yani. Ama virüs konusunda her zaman risk var. Virüs taramalarına da çok güvenmeyin. Benim için bu konu önemli mesela.
Ayrıca Aile Paylaşımı diye bir şey var. Yakın arkadaşlarımız ile birlikte Steam'de aile oluşturduk ve oyun kütüphanemiz ortak. Bu konu çok büyük bir avantaj sağlıyor. Ayrıca indirim kovalayabilir, farklı platformlara bakabilirsiniz. Çok ucuza oyunlar olabiliyor. Xbox ve Epic hala Türk Lirası ile satış yapıyor, bir çok oyunda kur güncellemesi yapılmıyor. Yeni çıkan oyunlar için pek bir şey diyemem ama bazen ilk saatlerde yanlış fiyatlandırma yapılabiliyor ve çok uyguna gelebiliyor. Fırsatları da bazen kaçırmamak gerek. Tabi ucuz diye de oynamayacağınız oyunlara para verin demiyorum. Paranız cebinizde kalsın.