Merhaba. 110 adet güncel oyunların kare olacak şekilde yüksek çözünürlüklü iconlarını paylaşmak istedim. Farklı türlerde olan tüm simgeleri aynı kare şekilde olacak şekilde bulup ico biçimine çevirerek isimlerini düzenledim. Belki benim gibi düzen ve titizlik hastalığı olanlar faydalanırlar. Sizinde elinizde olanlar varsa paylaşırsanız sevinirim. Keyifli oyunlar. Google Drive İndir
Merhaba dostlar, biliyorsunuz ki Windows işletim sistemlerinin masaüstünde klasörleri en küçük veya en büyük olarak ayarlayabiliriz fakat bunlar sınırlı. Peki bunların sınırını nasıl kaldırabiliriz? Küçültme için; CTRL+Shift+4 veya direk sağ tıklayıp ayarlayabilirsiniz sonrasında ise CTRL'ye...
Derleme olarak güzel olmuş, elinize sağlık. Burada bulunmayan oyunların simgelerine steamdb kullanarak ulaşabilirsiniz. (Ayrıca Steam üzerinde kullandıkları başka resimlere de ulaşabilirsiniz.)
Merhaba dostlar, biliyorsunuz ki Windows işletim sistemlerinin masaüstünde klasörleri en küçük veya en büyük olarak ayarlayabiliriz fakat bunlar sınırlı. Peki bunların sınırını nasıl kaldırabiliriz? Küçültme için; CTRL+Shift+4 veya direk sağ tıklayıp ayarlayabilirsiniz sonrasında ise CTRL'ye...
hocam bu boyut küçültüp büyütmek ile alakalı değil, oyunların daha farklı ve yüksek çözünürlüklü iconları ile alakalı bir paylaşım. Siz sanırım büyük icon görünce konuyu tam anlayamadınız.