KS KS Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Beğeniler 852 21 Şubat 2026 #11 Testo Unit dedi: Ancak fizik biraz geride kalmış öbürlerine göre. Genişletmek için tıkla... En kara kara düşündüreni fizik hocam. Çok uzun geliyor konular. Biyoloji hızlı bitti daha 11. sınıf fiziği bitmedi. Testo Unit dedi: Matematikte asıl düzlüğe geldin(limit türev ve integral). Rehavete kapılmadan aynı şekil ilerle. Güzel şu anlık ilerleyiş. Genişletmek için tıkla... Geçen yıldan biraz temel var hocam en azından LTİ'de. O biraz ümit veriyor.
Testo Unit dedi: Ancak fizik biraz geride kalmış öbürlerine göre. Genişletmek için tıkla... En kara kara düşündüreni fizik hocam. Çok uzun geliyor konular. Biyoloji hızlı bitti daha 11. sınıf fiziği bitmedi. Testo Unit dedi: Matematikte asıl düzlüğe geldin(limit türev ve integral). Rehavete kapılmadan aynı şekil ilerle. Güzel şu anlık ilerleyiş. Genişletmek için tıkla... Geçen yıldan biraz temel var hocam en azından LTİ'de. O biraz ümit veriyor.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.477 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.818 21 Şubat 2026 #12 Veira dedi: En kara kara düşündüreni fizik hocam. Çok uzun geliyor konular. Biyoloji hızlı bitti daha 11. sınıf fiziği bitmedi. Genişletmek için tıkla... 12. sınıf fiziği su gibi akıyor 11. sınıf gibi uğraştırmıyor. Sözel kısmı var bayağı. Veira dedi: Geçen yıldan biraz temel var hocam en azından Lti'de. O biraz ümit veriyor. Genişletmek için tıkla... Süper o zaman. Çalışmaya devam.
Veira dedi: En kara kara düşündüreni fizik hocam. Çok uzun geliyor konular. Biyoloji hızlı bitti daha 11. sınıf fiziği bitmedi. Genişletmek için tıkla... 12. sınıf fiziği su gibi akıyor 11. sınıf gibi uğraştırmıyor. Sözel kısmı var bayağı. Veira dedi: Geçen yıldan biraz temel var hocam en azından Lti'de. O biraz ümit veriyor. Genişletmek için tıkla... Süper o zaman. Çalışmaya devam.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 11 Beğeniler 3.258 21 Şubat 2026 #13 Veira dedi: Biyoloji hızlı bitti daha 11. sınıf fiziği bitmedi. Genişletmek için tıkla... Altuğ Güneş izlemeyi denesene, ben lisede sayısal ders görmedim ama Altuğ Hocadan izlerken tek seferde anlıyorum.
Veira dedi: Biyoloji hızlı bitti daha 11. sınıf fiziği bitmedi. Genişletmek için tıkla... Altuğ Güneş izlemeyi denesene, ben lisede sayısal ders görmedim ama Altuğ Hocadan izlerken tek seferde anlıyorum.
KS KS Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Beğeniler 852 21 Şubat 2026 #14 seeraddar dedi: Altuğ Güneş izlemeyi denesene, ben lisede sayısal ders görmedim ama Altuğ Hocadan izlerken tek seferde anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Altuğ hocayı izliyorum şu an. Özcan Aykın'a bakayım dedim 180 videoyu gördükten sonra kapatmam bir oldu.
seeraddar dedi: Altuğ Güneş izlemeyi denesene, ben lisede sayısal ders görmedim ama Altuğ Hocadan izlerken tek seferde anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Altuğ hocayı izliyorum şu an. Özcan Aykın'a bakayım dedim 180 videoyu gördükten sonra kapatmam bir oldu.