• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Özel çözünürlük ayarlayabileceğimiz uygulamanın adı neydi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 239
  • Etiketler Etiketler
    çözünürlük
CRU'dan mı bahsediyorsun?
Winexp mi daha iyi, CRU mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Winexp mi daha iyi, CRU mu?

Winexp yüzünden Valorant'ta ban yediklerini belirtenler var fakat sorunsuz yıllardır kullananlarda var oyun içi üstünlük sayılabilir. CRU ile yaptığın 4:3 sadece CS de çalışır Valorant bunu engelleyip sadece arayüzü genişletiyor fakat winexp bunu aşabiliyor buda üstünlük demek.

Hocam ben genel olarak Valorant için yapacağım. Arkadaşımda winexp kullanıyor yıllardır sorunsuz kullanıyor. Bana önerdi bunu kullan diye bende unutmuşum sonra.

Hocam ben genel olarak Valorant için yapacağım. Arkadaşımda winexp kullanıyor yıllardır sorunsuz kullanıyor. Bana önerdi bunu kullan diye bende unutmuşum sonra.

Yani kullanabilirsin demem doğru olmaz sonuçta kendi sorumluluğunda bir şey sana net bir güvence veremeyiz. Riot bu konuda aşırı dengesiz ben çok kenardan sıkıyorum diye triggerbot bile yedim video kaydı olmasa yok yere gitmişti hesap.
Ayrıca şunu da unutma Vanguard kernel seviyesinde çalışıyor ekranını izlemesi çok zor değil. Tabii Riot kayıt olayını açıklamadığı için bunu yapıp yapamayacağını bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…