Özelde psikiyatriye gidildiğinde e-Nabız kayıtlarına giriş işlenir mi?

Greens1903

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar,

Hiç psikiyatri bölümüne gitmedim, devlette gitsem iş güç vs. alakalı sonrasında heyet raporları almamızda sorunlar çıkartıyorlar diye biliyorum. Özele gitsem, onların kayıtları devlette rapor alırken vs. çıkıyor mu? Ufak bir rahatsızlık için gideceğim ama kayıt işlendiği için hastalığa değil, direkt bölüme bakıyorlar. Daha önce giden, bilen var mıdır?

Gitmekle cikmiyor. Ilac kullanirsan cikiyor bu ilac sadece asker, polislik, guvenlik islerinde sorun cikartiyor. Benim arkadasim yillarca antidepresan kullandi ve suan hastanede bilgisayar iscisi olarak calisiyor.

Gitmekle cikmiyor. Ilac kullanirsan cikiyor bu ilac sadece asker, polislik, guvenlik islerinde sorun cikartiyor. Benim arkadasim yillarca antidepresan kullandi ve şu an hastanede bilgisayar iscisi olarak calisiyor.

Gitmekle de çıkıyor, ben daha öncesinde iş için heyet raporu aldım nereye ne için gittin diye sordular bir şey yoksa bile zar zor veriyor hele psikiyatriye gidersen işler zorlaşıyor.

Gitmekle de çıkıyor, ben daha öncesinde iş için heyet raporu aldım nereye ne için gittin diye sordular bir şey yoksa bile zar zor veriyor hele psikiyatriye gidersen işler zorlaşıyor.
Yok oyle bir sey. Gitmekle cikmiyor. Sonucta almissin heyet raporunu ona bak sen. Ilac kullanirsanda alirsin. O doktor sana is olsun diye sıkıntı cikarmis. Veya gercekten bir sey sezmistir senin konusman ve tavirlarindan.

Yok oyle bir sey. Gitmekle cikmiyor. Sonucta almissin heyet raporunu ona bak sen. Ilac kullanirsanda alirsin. O doktor sana is olsun diye sıkıntı cikarmis. Veya gercekten bir sey sezmistir senin konusman ve tavirlarindan.

Hocam ben bile gittiğim kayıtları görüyorum doktor nasıl görmesin, tüm kayıtlar görünüyor, ben kulak burun boğaza gittim diye bana rapor vermiyordu.

Hocam ben bile gittiğim kayıtları görüyorum doktor nasıl görmesin, tüm kayıtlar görünüyor, ben kulak burun boğaza gittim diye bana rapor vermiyordu.
Hocam az bir konusmandan bile sende panik atak seziyorum. Cok kafaya takiyorsun biraz rahatla lütfen. Akisina birak. Bir sey oldugu yok.

Özeller çok pahalı. Üniversitede öğretim üyelerine git.

Onlar da fark ücreti almıyor mu benim tedavi ne olacak onu bilmiyorum ilaç mı konuşmamı başka bir şey mi.

Hocam az bir konusmandan bile sende panik atak seziyorum. Cok kafaya takiyorsun biraz rahatla lütfen. Akisina birak. Bir sey oldugu yok.

İş vs sıkıntıya girebiliyor o yüzden yoksa tüm doktorları gezerim sıkıntı yok.

Cok kafaya takiyorsun biraz rahatla lütfen. Akisina birak.
Hocam, yanlış anlama ama psikolojik rahatsızlık geçirmeden bunu anlaman çok zor. Kafaya takma deyince geçmiyor maalesef.
Onlar da fark ücreti almıyor mu benim tedavi ne olacak onu bilmiyorum ilaç mı konuşmamı başka bir şey mi?
Özel 10K ister fakat öğretim üyesi taş çatlasın 2-3K anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…