Özgür Özel: Kürtlere bir devlet teklif ediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    devlet
Apo'yu hapisten çıkarmayı vaat eden AKP&MHP. Bizim çok akıllı çakma muhaliflerimizin saldırdığı yine CHP. Hönkürüyorum bu manipüle olmalara...

İnternette siyaset konuşmayı sevmem, silinmiyor çünkü.

Kimi kurtuluş olarak görelim? Malum kişiyi mi? Yoksa 0.46 oy alan ümit özdağı mı? Ayrıca özgür özel aday olmayacak.

Şu anki halimizden beteri yok.

Türke imkansız de ve bekle gibi saçma sapan sözler var ya. İşte onlardan .

Amerikan filmini azalt.
Dostum daha ne kadar saçma argüman kullanacaksın merak ediyorum Amerikan filmi diyorsun da filmin kralı orta doğuda dönüyor, sen devam et bu şekilde hatta Özgür bey gelecek dolar 2 - 3 TL falan olacak herkes özgür falan böyle Avrupayız falan bazen bilmemek cahil kalmak insanın mutsuzluğunu önlüyor.

Normalde düşüncelerimiz çok benzer ama bu konuda katılmıyorum. Çünlü amerikan filmi gibi şeyler yaşıyoruz.
Dostum, muhalefeti eleştir, kötüle, iyi beceremiyorlar de, ya da ne diyorsan de. Diyelim ki muhalefet, yani CHP, AKP’ye çalışıyor; e, ne yapalım, gidip Ümit Özdağ’a mı verelim? En sevdiğim aday Ümit Özdağ ama kazanamayacağını biliyorum; en azından mevcut adayların yanında pek şansı yok. Şimdi 3 aday kalsın karşımızda: biri kazanamayacak olan Ümit Özdağ, diğeri (sizin tabirinizle) AKP’ye çalışan CHP, sonuncusu da AKP. Ne yapalım, CHP’den başka kurtuluş mu var? Ben şahsen Ekrem İmamoğlu’nu bir kurtuluş olarak görüyorum ama bazen 2. Recep Tayyip Erdoğan vakası gibi de geliyor. Gerçi burası Avrupa değil, burada güçlü bir lider olmak lazım, ama aynı zamanda anayasaya uyan bir lider de olmalı.

Benim tahminim o parti kazansa daha kötü bile olur. Aslında aralarında çok fark bile yok.

Son düzenleme:
Hocam, ağzınıza sakız etmişsiniz Özgür Özel teröristlere selam veriyor diye de Devlet Bahçeli "Öcalan çıksın, konuşsun" açıklaması yaptı. Siz buna niye tepki vermediniz veya dile getirmediniz? Bunu Özgür Özel deseydi acaba neler derdiniz, neler.

Biri bir şey yapınca başkasının yaptığı kötü olmaktan çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri bir şey yapınca başkasının yaptığı kötü olmaktan çıkmıyor.
Hocam benim anlatmak istediğim bir kötülüğün üstünü kapatıp diğer kötülüğü ballandıra ballandıra anlatmanın yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum. Daha düne kadar CHP'yi terörist parti gibi hedef gösteren ve Devlet Bahçeli'nin "öcalan çıksın konuşsun" demesi neden bu kadar tepkilere neden olmadı neden bu olayın üstü birdenbire kapandı'da halen Özgür Özel konusuluyor anlamak güç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…