pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.806 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.080 Yer Bolu Dağı Tüneli 21 Mayıs 2026 #11 Blackraven dedi: gerçek CHP'liler geri almalı. Genişletmek için tıkla... Gerçek CHP'liler dediğiniz yakın tarihten bakınca Baykal falan herhalde.
Blackraven dedi: gerçek CHP'liler geri almalı. Genişletmek için tıkla... Gerçek CHP'liler dediğiniz yakın tarihten bakınca Baykal falan herhalde.
ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 21 Mayıs 2026 #12 pesimist34 dedi: Gerçek CHP'liler dediğiniz yakın tarihten bakınca Baykal falan herhalde. Genişletmek için tıkla... Ulu Önder Atatürk'ten sonra gerek Cumhurbaşkanı, gerek ise CHP Başkanı olarak bu görevleri layığıyla yapan hiçbir başkan gelmemiştir.
pesimist34 dedi: Gerçek CHP'liler dediğiniz yakın tarihten bakınca Baykal falan herhalde. Genişletmek için tıkla... Ulu Önder Atatürk'ten sonra gerek Cumhurbaşkanı, gerek ise CHP Başkanı olarak bu görevleri layığıyla yapan hiçbir başkan gelmemiştir.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.806 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.080 Yer Bolu Dağı Tüneli 21 Mayıs 2026 #13 ozgunokia dedi: Ulu Önder Atatürk'ten sonra gerek Cumhurbaşkanı, gerek ise CHP Başkanı olarak bu görevleri layığıyla yapan hiçbir başkan gelmemiştir. Genişletmek için tıkla... Ben de onun icin yakın tarih demistim. Lakin karısmaması gereken nokta su, CHF ile günümüz CHP'nin 6 ok işaretinden başka hiçbir bağlantısı yok benim nezlimde. Bilin istedim.
ozgunokia dedi: Ulu Önder Atatürk'ten sonra gerek Cumhurbaşkanı, gerek ise CHP Başkanı olarak bu görevleri layığıyla yapan hiçbir başkan gelmemiştir. Genişletmek için tıkla... Ben de onun icin yakın tarih demistim. Lakin karısmaması gereken nokta su, CHF ile günümüz CHP'nin 6 ok işaretinden başka hiçbir bağlantısı yok benim nezlimde. Bilin istedim.
KS KS Bursalı_Genç16 Yetkin Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 194 Beğeniler 159 21 Mayıs 2026 #14 Son dakika | CHP grup başkanvekili Ali mahir başarır:"mutlak butlan kararını tanımıyoruz, gereken yapılacak." (TV100)
Son dakika | CHP grup başkanvekili Ali mahir başarır:"mutlak butlan kararını tanımıyoruz, gereken yapılacak." (TV100)
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.968 Çözümler 16 Beğeniler 8.231 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 21 Mayıs 2026 #15 Bursalı_Genç16 dedi: Son dakika | CHP grup başkanvekili Ali mahir başarır:"mutlak butlan kararını tanımıyoruz, gereken yapılacak." (TV100) Genişletmek için tıkla... Gereken yapılacak diyerek meydanlarda şu şarkıyı dinletecekler. Başka hiçbir şey yapmayacaklar. Kalıbımı basarım.
Bursalı_Genç16 dedi: Son dakika | CHP grup başkanvekili Ali mahir başarır:"mutlak butlan kararını tanımıyoruz, gereken yapılacak." (TV100) Genişletmek için tıkla... Gereken yapılacak diyerek meydanlarda şu şarkıyı dinletecekler. Başka hiçbir şey yapmayacaklar. Kalıbımı basarım.
belfort 394 Becerikli Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 154 Beğeniler 78 21 Mayıs 2026 #16 Bursalı_Genç16 dedi: Son dakika | CHP grup başkanvekili Ali mahir başarır:"mutlak butlan kararını tanımıyoruz, gereken yapılacak." (TV100) Genişletmek için tıkla... Gerekeni yapıp acilen Kılıçdaroğlu'na devretsinler yönetimi.
Bursalı_Genç16 dedi: Son dakika | CHP grup başkanvekili Ali mahir başarır:"mutlak butlan kararını tanımıyoruz, gereken yapılacak." (TV100) Genişletmek için tıkla... Gerekeni yapıp acilen Kılıçdaroğlu'na devretsinler yönetimi.