Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 21 Mayıs 2026 #1 Sonuna kadar yanınızdayız. Pes etmek yok.
Umut000 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.143 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 1.102 21 Mayıs 2026 #2 Gönderiye niye güldüklerini anlamadım.
Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 216 Makaleler 15 Çözümler 3 Beğeniler 359 Yer TRABZON/OF 21 Mayıs 2026 #3 Böyle konuşup bir kaç gün sonra seloya selam yollarsan senle de olmaz.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.626 Çözümler 14 Beğeniler 7.757 21 Mayıs 2026 #4 Lorien dedi: Sonuna kadar yanınızdayız. Pes etmek yok. Genişletmek için tıkla... Günahım kadar sevmem ki bunu forumdaki çoğu kişi biliyordur. Bakış açımız açık: HİLEYLE GELEN DEVRİMLE GİDER!
Lorien dedi: Sonuna kadar yanınızdayız. Pes etmek yok. Genişletmek için tıkla... Günahım kadar sevmem ki bunu forumdaki çoğu kişi biliyordur. Bakış açımız açık: HİLEYLE GELEN DEVRİMLE GİDER!
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 21 Mayıs 2026 #5 Umut000 dedi: Gönderiye niye güldüklerini anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım forumdaki Kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li sayısı sandığımdan daha fazla. Neoxa dedi: Böyle konuşup bir kaç gün sonra seloya selam yollarsan senle de olmaz. Genişletmek için tıkla... İktidar'ın yaptıklarına ne dersiniz? -Bin yıllık devlet aklı. Özgür Özel kürt demiş ne dersiniz? -Senden olmaz.
Umut000 dedi: Gönderiye niye güldüklerini anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım forumdaki Kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li sayısı sandığımdan daha fazla. Neoxa dedi: Böyle konuşup bir kaç gün sonra seloya selam yollarsan senle de olmaz. Genişletmek için tıkla... İktidar'ın yaptıklarına ne dersiniz? -Bin yıllık devlet aklı. Özgür Özel kürt demiş ne dersiniz? -Senden olmaz.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.402 Yer Haddonfield, Illinois 21 Mayıs 2026 #6 Lorien dedi: Sanırım forumdaki Kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li sayısı sandığımdan daha fazla. Genişletmek için tıkla... Özgür Özel'i desteklemeyenler Kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li olmuyor. Durum karşısında sözleri gülünç. O sözlerin ağırlığını sadece Atam taşır.
Lorien dedi: Sanırım forumdaki Kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li sayısı sandığımdan daha fazla. Genişletmek için tıkla... Özgür Özel'i desteklemeyenler Kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li olmuyor. Durum karşısında sözleri gülünç. O sözlerin ağırlığını sadece Atam taşır.
Mr. Falcon Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 5 Beğeniler 1.569 Yer İstanbul 21 Mayıs 2026 #7 Ümit Özdağ dışında kale alabileceğim herhangi bir siyasetçi yok şu an.
Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 216 Makaleler 15 Çözümler 3 Beğeniler 359 Yer TRABZON/OF 21 Mayıs 2026 #8 Lorien dedi: Sanırım forumdaki kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li sayısı sandığımdan daha fazla. İktidar'ın yaptıklarına ne dersiniz? -Bin yıllık devlet aklı. Özgür özel Kürt demiş ne dersiniz? -Senden olmaz. Genişletmek için tıkla... Senden de olmaz demek, demek ki başkalarından olmayacak; buna sen de dahilsin anlamında. Ben burada iktidar yanlısı bir yorum yapmadım.
Lorien dedi: Sanırım forumdaki kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li sayısı sandığımdan daha fazla. İktidar'ın yaptıklarına ne dersiniz? -Bin yıllık devlet aklı. Özgür özel Kürt demiş ne dersiniz? -Senden olmaz. Genişletmek için tıkla... Senden de olmaz demek, demek ki başkalarından olmayacak; buna sen de dahilsin anlamında. Ben burada iktidar yanlısı bir yorum yapmadım.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 21 Mayıs 2026 #9 Michael MYERS dedi: Özgür Özel'i desteklemeyenler Kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet olmuyor. Ama bu durumda AKP ve Kılıçdaroğluna ses çıkarmak, tepki göstermek yerine Özgür Özel'e "sen kürt dedin iyi oldu bu hukuksuzluğun olması" demek sizi öyle yapar.
Michael MYERS dedi: Özgür Özel'i desteklemeyenler Kılıçdaroğlu fanı ve AKP'li olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet olmuyor. Ama bu durumda AKP ve Kılıçdaroğluna ses çıkarmak, tepki göstermek yerine Özgür Özel'e "sen kürt dedin iyi oldu bu hukuksuzluğun olması" demek sizi öyle yapar.
Umut000 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.143 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 1.102 21 Mayıs 2026 #10 Mr. Falcon dedi: Ümit Özdağ dışında kale alabileceğim herhangi bir siyasetçi yok şu an. Genişletmek için tıkla... Ümit zaten AKP’li gibi davranıyor. Adam hapisten bu kadar kolay nasıl çıktı sanıyorsun? Ciddi ciddi soruyorum.
Mr. Falcon dedi: Ümit Özdağ dışında kale alabileceğim herhangi bir siyasetçi yok şu an. Genişletmek için tıkla... Ümit zaten AKP’li gibi davranıyor. Adam hapisten bu kadar kolay nasıl çıktı sanıyorsun? Ciddi ciddi soruyorum.